Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Dunlop Elite Thermo i svart guld
  • Padelväska Dunlop Elite Thermo i svart guld

Padelväska Dunlop Elite Thermo i svart guld

PVP: 1 316,40 kr
1 184,21 kr
-11% Dunlop Padel
Padelväska Dunlop Elite Thermo | Upptäck den nya kollektionen av Dunlop 2023 padelpadelrack där du kan hitta Elite-modellen, en av de största i hela kollektionen, lämna inget ute!

Padelväska Dunlop Elite Thermo i svart guld

Transportera allt ditt material till matcherna med den nya kollektionen av padelpadelrack och ryggsäckar från Dunlop som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Köp den nya Elite padelracketväskan som har designats med en separat ficka för ditt racket med termoskydd för större säkerhet.

Fördela dess utrymme i en ficka på baksidan för att förvara dina skor eller smutsiga kläder och kunna bära den oberoende av allt annat. Den har också en mycket rymlig huvudficka där du kan förvara allt ditt material som kläder eller hygienprodukter.

Padelväska Dunlop Elite Thermo i svart och guld, funktioner

  • Dunlop Elite Thermo har designats i svart med gulddetaljer.
  • Vadderade och justerbara handtag för ökad komfort vid transport.
  • Termoutrymme för att transportera dina racket säkert.
  • Du kan separera skor och smutsiga kläder i dess oberoende ficka.
  • Små fack att förvara din mobil eller plånbok i.
  • Ny kollektion av Dunlop 2023 padelpadelrack.

Vem är det till? Utan tvekan är det en väska som lämpar sig för de personer som vanligtvis bär mycket material till matcher då elitmodellen är en av de största i hela kollektionen så att du kan förvara allt ditt material på ett ordnat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den blir en väldigt bekväm väska eftersom den har tillverkats med flera fack så att du kan ha allt ditt material till hands. Den har också designats i svart med gulddetaljer, en mycket elegant kombination.

Ta reda på mer om varumärket Dunlop

Inom sportens värld är Dunlop Sport ett historiskt varumärke, eftersom det har tillverkat och utvecklat specifika produkter för att spela padel av högsta kvalitet i mer än 20 år för alla typer av spelare och spelnivåer.

Den här säsongen lanserar den en bred katalog av padelracket, skor och paletaväskor gjorda med de bästa materialen och teknologierna. Professionella spelare som Juani Mieres, Ramiro Moyano eller Marta Borrero är varumärkets ambassadörer, mer än tillräckligt bevis på dess kvalitet.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter