Dunlop Tour Intro LTD grön 2024 padelväska
  • Dunlop Tour Intro LTD grön 2024 padelväska
  • Dunlop Tour Intro LTD grön 2024 padelväska

Dunlop Tour Intro LTD grön 2024 padelväska

PVP: 548,50 kr
208,02 kr
-63% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD grön | Få ut det mesta av varje spel med den gröna Dunlop Tour Intro LTD 2024 padelväskan. En revolutionerande design som kombinerar stil, komfort och hållbarhet. Gör dig redo att sticka ut på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Dunlop Tour Intro LTD grön Padel bag 2024

Vi presenterar den exklusiva Padelväska Dunlop Tour Intro LTD grön 2024, den perfekta lösningen för padelspelare som vill sticka ut både vad gäller funktionalitet och design. Denna padelväska, tillverkad av förstärkt polyester, erbjuder hållbarhet och överlägsen skydd för din padelutrustning vid varje användning.

Dess smarta design inkluderar specifika fack som låter dig organisera och bekvämt transportera all din utrustning för spelet. Oavsett om du föredrar att bära den som en ryggsäck eller använda dess handtag för enklare transport, anpassar sig denna padelväska perfekt till dina preferenser.

Egenskaper för Padelväska Dunlop Tour Intro LTD grön 2024

  • Tillverkad av förstärkt polyester, garanterar hållbarhet och motståndskraft.
  • Speciellt fack för att skydda upp till två padelracketar.
  • Stort huvudfack med dragkedja för sportutrustning.
  • Mångsidiga transportalternativ med korta handtag och vadderade axelremmar.
  • Optimerade mått: 53 X 29 X 26 cm, i elegant svart med detaljer i grönt.
  • En del av Dunlops exklusiva racketkollektion för år 2024.

Vem är den för?

Designad för padelentusiaster på alla nivåer, denna padelväska är idealisk för de som värderar organisation och skydd av sin utrustning. Dess kapacitet och design gör den perfekt för att ta med till träningar och matcher, säkerställande att du alltid är redo.

Varför kommer du att gilla den?

Padelväska Dunlop Tour Intro LTD grön 2024 är det föredragna valet för de som söker att kombinera praktik med en personlig stil. Dess gröna färg ger en levande känsla av fräschhet till din utrustning, medan dess funktionella design garanterar maximal komfort och organisation.

Lär dig mer om varumärket Dunlop

Dunlop har etablerat sig som en symbol för kvalitet och innovation inom padelvärlden. Deras engagemang för innovation har resulterat i produkter som uppfyller kraven från spelare på alla nivåer, från nybörjare till professionella som är engagerade i framgång.

Att välja Dunlop innebär att välja ett märke med ett arv av excellens. Varje produkt, inklusive Padelväska Dunlop Tour Intro LTD grön 2024, är designad med spelarens prestation och tillfredsställelse i åtanke, vilket säkerställer en oöverträffad upplevelse på planen.

Features År: 2024
Våra bästa produkter