Dunlop Galactica Pro
  • Dunlop Galactica Pro

Dunlop Galactica Pro

PVP: 3 071,60 kr
1 370,83 kr
-56% Dunlop Padel
Dunlop Galactica Pro 2022 padel racket | Skaffa det nya racket från Juani Mieres, en av de mest avancerade i Dunlop-kollektionen som återkommer med japanskt kol, ny teknik och design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 4 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Galactica Pro av Juani Mieres

Upptäck de senaste nyheterna från Dunlop 2023 i vår onlinebutik. Köp Galactica Pro padel racket i grå toner, en förstklassig modell som återigen kommer att användas av Juani Mieres. Den kännetecknas av sin punch eftersom den bibehåller en hög balans men inte försummar kontrollen på grund av dess överdimensionerade form.

Den här säsongen kommer galactican tillbaka med en japansk kolkonstruktion, vilket ger den stor motståndskraft. Den innehåller också grovhet i planen, såväl som tri-bar-förstärkningen i hjärtområdet. Du kommer också att njuta av en spektakulär touch tack vare pro eva gummikärnan.

Dunlop Galactica Pro av Juani Mieres, funktioner

  • Njut av större kraft med Dunlop Galactica Pro, med hög balans och överdimensionerad form.
  • padel racket av Juani Mieres, professionell spelare i WPT.
  • Maximalt motstånd med sin 12k japanska kolkonstruktion.
  • Grov finish i hela träffområdet tack vare den extra grepptekniken.
  • Control Holes borrsystem för optimal kontrollnivå.
  • Trimax-system vid basen av racket för att få maximal stabilitet vid slag.
  • Eva pro core för en perfekt balans mellan kraft och komfort.
  • Högpresterande modell från den nya Dunlop 2023 padel racketkollektionen.

Vem är det till? För dig som tävlar professionellt eller som redan har en avancerad nivå som letar efter ett padel racket med extra kraft för att ha bästa prestation i attack och för att kunna vinna poängen med kraftfulla skott.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av det nya japanska kolet har dess prestanda på banan förbättrats. Den återkommer också med en mycket elegant design i svarta, gråa och vita toner, vilket gör Juani Mieres padel racket till ett riktigt anspråk.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Marta Borrero eller Ramiro Moyano är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter