Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Speed Elite 2021
  • Dunlop Speed Elite 2021
  • Dunlop Speed Elite 2021

Dunlop Speed Elite 2021

PVP: 1 480,95 kr
767,36 kr
-49% Dunlop Padel
Paddelpadel rackettset Dunlop Speed Elite 2021 | Ett perfekt padel racket för spelare på medelnivå som letar efter bra försvar och en bra bollutbyte.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Speed Elite 2021

Om du letar efter ett kontrollpadel racket till bästa pris är detta ditt. Dunlop Speed Elite är en av modellerna i den nya Dunlop 2021-kollektionen. Det är en padel racket med ett runt format och en innesluten balans, som kommer att ge oss ett mycket bra försvar och mycket bra kontroll från botten av banan. .

Den har alltså kolfiber i röret och grafit i planen, vilket gör den till en padel racket med mycket bolluttag. Den innehåller också Pro Touch eva-gummit som kommer att ge oss en något hårdare touch.


Dunlop Speed Elite, funktioner

  • Dunlop Speed Elite är ett padel racket som anpassar sig mycket snabbt till spelaren.
  • Stort runt format med låg balans för större kontroll.
  • Halvhård touch tack vare eva pro Touch-gummit.
  • Aeroframe för större motstånd och fasthet.
  • Den kombinerar kol i ramen och grafit i planen.
  • Konstruktion med flexibla material för snabb anpassning.
  • Nya billiga Dunlop Padel 2021 racket.
Vem är det till? Enligt vår mening är det ett idealiskt racket för spelare på mellannivå som vill perfekta sina skott, tack vare sin magnifika kontroll och goda bollutbyte.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den innehåller de material som avancerade racket har, som Pro Touch-gummi, och du kan också hitta den till ett skandalöst pris. Den har också väldigt färgglada färger som framhäver det svarta i bakgrunden och de gröna detaljerna, en mycket slående kombination.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Du har säkert någonsin utrustat dig med Dunlop Sport och det är att det erbjuder kvalitetsprodukter till ett bra pris inom många sporter. Därför kunde dess bidrag inom padelbranschen inte saknas med ett brett utbud av Padel rackets, padelrack och tillbehör.

Var och en av dem har de bästa materialen och teknikerna för att möta allmänhetens behov. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Ramiro Moyano, Teresa Navarro är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter