Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Dunlop Aero Star Team
  • Dunlop Aero Star Team

Dunlop Aero Star Team

PVP: 2 194,00 kr
1 864,35 kr
-16% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star Team padel padel racket | En av de nya Dunlop Padel racketsna utmärker sig för sin kvalitet, pris och hanterbarhet, idealisk för medelhög nivå och attackspelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Dunlop Aero Star Team Roja

Vi analyserar i detalj alla modeller i den nya Dunlop 2021-kollektionen. Skaffa Aero Star Team padel racket i rött, en modell som sticker ut för sin kraft. Den har designats i ett överdimensionerat diamantformat och hög balans, så att du kommer att känna mer slag i varje träff.

För sin konstruktion har kol använts tillsammans med tri-clamp-systemet i hjärtat som ger större motstånd och soliditet till strukturen. Dessutom har den en eva pro-kärna för att uppnå en fantastisk effekt och inte tappa känslor när du slår. Utan tvekan en högpresterande padel racket.

Dunlop Aero Star Team röd, funktioner

  • Diamantformat med något hög balans av Dunlop Aero Star Team 2021.
  • Dess struktur har förstärkts med hjärtats tri-clamp-teknik.
  • Utmärkt känsla av komfort med EVA-skummet som används inuti.
  • Sweet spot ligger högst upp.
  • Kolkonstruktion för styrka och hållbarhet.
  • padel racket med hanterbar kraft som låter dig gå framåt.
  • Sist landade i Dunlop Padel 2021 racketkatalog.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för både erfarna och medelstora spelare, eftersom det är ett lätthanterligt powerracket som låter dig dominera vilket område som helst på banan medan du fortsätter att förbättra dig.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det förenar varumärkets bästa teknologier och design till ett oslagbart pris. I den här utgåvan återkommer den med en svart design och röda detaljer, mycket i linje med sin spelstil och en estetik som inte går obemärkt förbi.

Ta reda på mer om varumärket DUNLOP

Vi vet alla att Dunlop Sport är ett av idrottarnas favoritmärken. Vi hittar deras produkter inom en mängd sporter och deras bidrag inom paddelsektorn kunde inte saknas med en mängd högkvalitativa racket, kläder, väskor och accessoarer.

Alla dess padelprodukter är anpassade för alla typer av spelare och med en exceptionell valuta för pengarna. Ett bevis på detta är att Juani Mieres, Patty Llaguno eller Willy Lahoz är några av de professionella aktörerna som representerar varumärket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter