Dunlop Hunter red 2024
  • Dunlop Hunter red 2024

Dunlop Hunter red 2024

PVP: 877,60 kr
547,95 kr
-38% Dunlop Padel
Dunlop Hunter red 623928 | Upptäck Dunlop Hunter Red 2024, det perfekta padelracketet för mellanspelare som söker kraft och kontroll. Transformera ditt spel och vinn dina matcher!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Dunlop Hunter röd padelracket

Upptäck den senaste innovationen för mellannivå padelspelare: Dunlop Hunter Red 2024. Detta racket är designat för de som vill förbättra sitt spel genom att kombinera kraft och kontroll för en oöverträffad upplevelse på padelbanan. Dess struktur och material av hög kvalitet erbjuder snabb anpassning, vilket låter dig ta ditt spel till nästa nivå.

Med Dunlop Hunter Red 2024 kommer du att märka en betydande förbättring från det första slaget. Tack vare dess medelhöga balans och dess breda sweetspot, kommer detta racket att låta dig slå hårdare utan att offra kontroll. Det är den perfekta partnern för de som önskar dominera padelbanan med stil och effektivitet.

Egenskaper för Dunlop Hunter Red 2024 racket

  • Centrerad balans för en perfekt kombination av kraft och kontroll.
  • Tillverkad med glasfiber och mjuk EVA-gummi, erbjuder en mjuk känsla och utmärkt bollutgång.
  • Bred sweetspot som underlättar korrigering av slag och ökar precisionen.
  • Strukturella förstärkningar som förbättrar motståndskraften mot slag och stötar.
  • Ytfinish med lätt grovhet, mycket fin, för en bättre effekt på varje slag.
  • Tillhör Dunlops racketkollektion 2024.

Vem är det för?

Idealisk för mellannivåspelare som vill ta ett kvalitetskliv i sitt spel. Dunlop Hunter Red 2024 är tänkt för de som vill ha ett racket som de kan utvecklas med, erbjuder en balanserad kombination av kraft och kontroll som anpassar sig till en mångsidig spelstil.

Varför kommer du att gilla den?

För att Dunlop Hunter Red 2024 är synonymt med innovation och prestanda. Dess design och teknologi kommer att låta dig njuta av ett bättre spel på banan, förbättra dina slag och ge dig det förtroende du behöver för att möta vilken motståndare som helst. Det är det perfekta valet för de som söker kvalitet och effektivitet i ett enda racket.

Lär dig mer om märket Dunlop

Dunlop är ett märke med en lång historia inom sportvärlden, känt för sitt åtagande till kvalitet och innovation. Med årtionden av erfarenhet i tillverkningen av sportutrustning har Dunlop etablerat sig som ett av de ledande märkena på padelmarknaden, erbjuder produkter som uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer.

Dunlops filosofi är fokuserad på ständig produktutveckling, alltid med målet att överträffa förväntningarna på vad ett padelracket kan erbjuda. Detta återspeglas i varje modell de lanserar, inklusive Dunlop Hunter Red 2024, designad för att erbjuda exceptionell prestanda på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter