Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Drop Shot Essential roja
  • Ryggsäck Drop Shot Essential roja
  • Ryggsäck Drop Shot Essential roja

Ryggsäck Drop Shot Essential roja

PVP: 383,95 kr
350,49 kr
-9% Drop Shot
Drop Shot Essential Röd Padel Ryggsäck | Lämna ingenting hemma med den nya Essential Backpack från Drop Shot, som har designats med en mittficka och en padel racketficka samt vadderade handtag.

Padel Ryggsäck Drop Shot Essential Roja

Sluta bära dina paddeltillbehör i någon väska och köp en specifik padelväska som gör att du kan förvara ditt racket säkert. Upptäck den nya Drop Shot 2022-kollektionen där vi hittar Essential padel-ryggsäcken, en perfekt modell för alla de atleter som bär precis tillräckligt.

Utrymmesmässigt är det inte kort eftersom en har ingått i bakdelen för att skydda padel racket och en annan central som låter dig lägga kläder eller skor. Två till har också inkluderats på sidorna för att förvara bollarna eller en flaska vatten.

Drop Shot Essential ryggsäck i rött, funktioner

  • Red Drop Shot Essential har måtten 42 x 32 x 22 cm.
  • Mindre inre och yttre fickor för att lagra personliga föremål.
  • Tillverkad av polyester för större motståndskraft för ryggsäcken att använda.
  • Mycket rymligt mittfack och ytterligare ett för padel racket.
  • Vadderade handtag som gör att du kan transportera den bekvämt.
  • Två utvändiga fickor på varje sida för bollar
  • Senaste samlingen av Drop Shot 2022 padelryggsäckar.

Vem är det till? Den är perfekt för idrottare som vanligtvis inte har med sig så mycket material men ändå behöver en väska med vilken de kan bära racket och alla sina tillhörigheter på ett ordnat och säkert sätt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den inte bara är perfekt för sport, utan också att ta med den till jobbet eller till och med till gymmet, eftersom den tack vare alla dess fickor låter dig lagra ett stort antal saker.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter