Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Naos T-shirt grå
  • Drop Shot Naos T-shirt grå
  • Drop Shot Naos T-shirt grå

Drop Shot Naos T-shirt grå

PVP: 427,83 kr
383,40 kr
-11% Drop Shot
Drop Shot Naos grå padel t-shirt | Ta med all komplett utrustning med den nya Drop Shot 2022-kollektionen i den, du kan köpa Naos t-shirt i grått, ett tekniskt padelplagg

Drop Shot Naos grå och röd herrt-shirt

Bär de vackraste designerna tack vare de nya padelkläderna Drop Shot 2022. I den hittar du Naos padelskjorta som har designats med en gradienteffekt som kombinerar grått och rött förutom företagets logotyp med en 3D-finish för att ge den en touch mycket modern.

Dess förberedelse har varit 100% polyester spandex jersey, en typ av material som kommer att erbjuda dig stor motståndskraft för att kunna leka med den under lång tid utan att förlora sin färg eller dess kvalitet. Detta tyg ger också stor elasticitet och andningsförmåga för att ge atleten maximal komfort.

Drop Shot Naos kort t-shirt i grå och röd gradient, funktioner

  • Drop Shot Naos Grey har gjorts helt i polyester.
  • Ger inte hudirritationer tack vare mjukheten hos de tyger som används.
  • Den har elasticitetssystemet som gör att du kan utföra alla rörelser med total komfort.
  • Du behöver inte oroa dig för ansamling av svett tack vare det torra systemet.
  • Detaljer som logotypen har tryckts i 3D för att ge den en bättre finish.
  • Designa med gradienttryck för att ge dig bästa kvalitet.
  • Ny katalog med kläder för män Drop Shot 2022.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för personer som bryr sig om att spela padeltennis endast med lämpliga kläder som ger dem bra andningsförmåga samt elasticitet för att utföra alla rörelser på banan.

Varför kommer du att gilla det? För inte bara är det ett väldigt bekvämt plagg, utan det har också designats med en väldigt originell design i nyanser av blått och grått, perfekt att bära med dina padelbyxor.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

För närvarande representerar Drop Shot Padel professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima eller Lucas Campagnolo, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. I dess nya kollektion hittar du ett brett utbud av produkter anpassade för alla spelare.

Tack vare användningen av nya material och teknologier, njut av de bästa sensationerna på banan med sin nya kollektion av padel racket, kläder, skor eller tillbehör för hög tävling. Skaffa dem och ta fram vinnaren inom dig.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter