Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Drop Shot Essential fucsia
  • Ryggsäck Drop Shot Essential fucsia
  • Ryggsäck Drop Shot Essential fucsia

Ryggsäck Drop Shot Essential fucsia

PVP: 383,95 kr
350,49 kr
-9% Drop Shot
Padel ryggsäck Drop Shot Essential Fuchsia | Byt ut din gamla padelryggsäck mot en ny högkvalitativ sådan som Essential från Drop Shot-företaget, perfekt för att transportera allt ditt material bekvämt.

Liten Drop Shot Essential Padel Ryggsäck Rosa

Gå till alla matcherna samtidigt som du transporterar ditt material bekvämt tack vare den nya kollektionen Drop Shot 2022 padelväskor. Inuti kan du köpa Essential padelryggsäcken, som har designats med ett övre handtag och två andra vadderade för att bära den på ryggen .

När det gäller dess material har de använt högkvalitativ polyester, ett material som ger stor motståndskraft så att det tål tidens gång utan att tappa färg eller kvalitet. Dessutom kan vi hitta flera fack, bland annat ett litet för att förvara plånboken eller nycklarna.

Drop Shot Essential ryggsäck i fuchsia, funktioner

  • Drop Shot Essential Fuchsia är mycket rymlig tack vare alla dess fack.
  • Ungefärliga mått på 42 x 32 x 22 centimeter.
  • Den har ett mycket rymligt centralt fack och ett annat nära baksidan för padel racket.
  • På sidorna finns fickor för att förvara burken med bollar eller en flaska vatten.
  • Små in- och utvändiga fickor för förvaring av småsaker som mobil.
  • Handtag för den vadderade ryggen och ett till upptill för att bära den som väska.
  • Senaste samlingen av Drop Shot 2022 padelryggsäckar.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som åker motorcykel eller cykel för att gå på träning och som vill bära en ryggsäck som är bekväm att transportera samtidigt som du kan förvara alla dina tillhörigheter på ett skyddat sätt.

Varför kommer du att gilla det? För det är en väldigt användbar sportryggsäck som inte bara kommer att ge dig mycket utrymme utan du kommer även att kunna kombinera den med alla dina kläder tack vare att den har designats i svart med rosa detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter