Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Drop Shot Essential Amarilla
  • Ryggsäck Drop Shot Essential Amarilla
  • Ryggsäck Drop Shot Essential Amarilla

Ryggsäck Drop Shot Essential Amarilla

PVP: 427,83 kr
295,64 kr
-31% Drop Shot
Drop Shot Essential Gul Ryggsäck | Allt du behöver till hands med denna Drop Shot padelryggsäck, en liten väska för att bära racket, lite kläder och tillbehör till dina matcher

Liten gul och svart Drop Shot Essential väska

Om du letar efter mer lätthanterliga väskor hittar du ditt bästa alternativ i den nya Drop Shot 2022-katalogen. Vi presenterar den nya gula och svarta Essential padelryggsäcken, en liten modell som låter dig bära det som är viktigt för dina tävlingar på ett bekvämt och organiserat sätt. .

Den fördelar sitt utrymme i ett stort centralt fack med tillgång från ovan samt ett annat bak för att lämna padelracket. Den innehåller också ett galler på sidorna för att lämna bollburken eller vattenflaskan. För att avsluta har varumärket använt höghållfast polyester för bättre hållbarhet.

Svart och gul Drop Shot Essential-ryggsäck, funktioner

  • Yellow Drop Shot Essential är gjord med tekniska tyger för att minska vikten.
  • Enkel åtkomst till huvudfack.
  • Avdelare inuti för att förvara padelracket.
  • Vadderad rygg och handtag för komfort.
  • Galler på varje sida för att lämna tillbehör eller vattenflaskan.
  • Små fack för att förvara dina nycklar eller plånbok.
  • Bullpadel 2022 liten ryggsäckskollektion.

Vem är det till? Designad mer för killar eller tjejer som inte brukar byta om på paddelklubben eftersom det är en liten ryggsäck som bara låter dig transportera det som är viktigt att spela, så det är en praktisk och funktionell väska.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin förbättrade konstruktion tål den användning och tidens gång i gott skick då den är extremt robust. Dessutom är den estetiskt väldigt cool eftersom den kombinerar färgen svart med detaljer och frontlogo i gult, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter