Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Dropshot Essential verde 2022
  • Padelväska Dropshot Essential verde 2022
  • Padelväska Dropshot Essential verde 2022

Padelväska Dropshot Essential verde 2022

PVP: 416,86 kr
372,43 kr
-11% Drop Shot
padelväska Dropshot mediano Essential verde 2022 | Skydda allt ditt material från slag med denna medelstora Drop Shot padelracketväska, en mycket praktisk väska för idrottare som vanligtvis reser med motorcykel eller skoter

Dropshot Essential grön padelväska

Välj din favoritväska från den nya Drop Shot 2022-katalogen. Där kan du få Essential padelväska i rött, en enkel modell men en som perfekt fyller sin funktion eftersom den låter dig ha allt material välorganiserat och skyddat mot stötar. Du kan även transportera den som handväska eller ryggsäck eftersom den har flera typer av grepp.

Den är inte den största men den låter dig bära det väsentliga. Den fördelar sitt utrymme i ett huvudfack och ett sidofack för padelracket. Den innehåller även små fickor för att lämna din plånbok eller nycklar. För att avsluta erbjuder den utmärkt hållbarhet eftersom den är gjord med kvalitetsmaterial.

Dropshot Essential Green Logo Bag Features

  • Användning av mycket motståndskraftiga tyger för att utveckla den nya gröna Dropshot Essential.
  • Du kan välja mellan olika färgkombinationer.
  • Ungefärlig storlek på 55 x 26 x 28 centimeter, för det väsentliga.
  • Den innehåller en sida med vadderad insida för 1 eller 2 racket.
  • Lättåtkomlig huvudficka där du kan lämna dina tofflor eller duschkläder.
  • Mycket hanterbar eftersom den har olika typer av grepp.
  • En av de nya Dropshot Padel 2022-ryggsäckarna.

Vem är det till? Lämplig för idrottare som vanligtvis reser med motorcykel eller cykel då det är en ganska kompakt och hanterbar ryggsäck som gör att du bara kan bära det som är nödvändigt för att träna eller spela dina padelmatcher.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en mindre väska fyller den sin funktion perfekt och nu kan du få den till ett oslagbart pris. Du kommer också att älska dess kombination i svart med logotypen och detaljer i gröna nyanser, fantastiskt!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter