Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Dropshot Essential röd 2022
  • Padelväska Dropshot Essential röd 2022
  • Padelväska Dropshot Essential röd 2022

Padelväska Dropshot Essential röd 2022

PVP: 416,86 kr
372,43 kr
-11% Drop Shot
Mellanröd Dropshot Essential padelväska 2022 | Transportera bara det du behöver inuti denna medelstora Drop Shot padelväskor, en mycket praktisk väska med en fantastisk design till ett oslagbart pris

Dropshot Essential padelväska röd och svart

Välj din favoritväska från den nya Drop Shot 2022-katalogen. Där kan du få Essential padelväskor i rött, en enkel modell men en som perfekt fyller sin funktion eftersom den låter dig ha allt material välorganiserat och skyddat mot stötar. Du kan även transportera den som handväska eller ryggsäck eftersom den har flera typer av grepp.

Den är inte den största men den låter dig bära det väsentliga. Den fördelar sitt utrymme i ett huvudfack och ett sidofack för padel racket. Den innehåller även små fickor för att lämna din plånbok eller nycklar. För att avsluta erbjuder den utmärkt hållbarhet eftersom den är gjord med kvalitetsmaterial.

Röd och svart Drop Shot Essential-väska, funktioner

  • Den röda Drop Shot Essential finns i olika färgkombinationer.
  • Ganska medelstor, cirka 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Kapacitet för 1 eller 2 padel på sidan.
  • Du kan förvara skor eller kläder att byta i den centrala fickan.
  • Justerbara remmar som gör att du kan bära den på ryggen eller som handväska.
  • Kvalitetstyger för att uppnå exceptionell motståndskraft.
  • En av de nya Dropshot Padel 2022-ryggsäckarna.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den designad för idrottare som inte gillar stora väskor, eftersom Essential är ganska medium och bara låter dig lagra det väsentliga materialet att spela, utan att vara för laddad.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det låter dig ha allt material till hands när du behöver det, utan att behöva leta efter saker inuti padelväskorn tack vare dess många fack. Dessutom verkar dess svarta design och röda detaljer oemotståndliga för oss. Missa inte din!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter