Padelväska Dropshot Essential fucsia 2022

PVP: 393,30 kr
351,38 kr
-11% Drop Shot
Padelväska mediano Drop Shot Essential fucsia 2022 | Res till din padelklubb med allt du behöver tack vare denna medium Drop Shot padel racketväska, en praktisk väska med utmärkt valuta för pengarna

Rosa Dropshot Essential padelväska

Utrusta dig med allt du behöver tack vare padelprodukterna Drop Shot 2022. Upptäck den nya padelväskan Essential i fuchsia, en medelstor padelväska som hjälper dig att transportera allt du behöver på ett ordnat sätt och i gott skick till dina tävlingar eller Träning.

Den har en stor central ficka och en annan på sidan för att förvara 1 eller 2 racket. Den har också designats med mindre fickor för att hålla tillbehör nära till hands samt justerbara handtag för en mer bekväm bärbar. Dessutom är dess struktur mycket motståndskraftig eftersom den har tillverkats med kvalitetstyger.

Rosa och svart Dropshot Essential-väska, funktioner

  • Drop Shot Essential Fuchsia-förstärkta sömmar för bättre hållbarhet.
  • Kapacitet för det väsentliga, med ungefärliga mått på 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Oberoende och vadderat fack för padel racket.
  • Central zon för enkel åtkomst för det största materialet.
  • Du kan bära den som en handväska eller en ryggsäck på ryggen.
  • Estetik i rosa, den mest slående.
  • Den tillhör Dropshot Padel 2022 ryggsäckskatalogen.

Vem är det till? Särskilt lämplig för idrottare som inte behöver mycket material för att spela padel eftersom nya Essential låter dig transportera racket, kläderna eller skorna: i princip det väsentliga så att du inte kan gå för lastad.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av kvalitetsmaterial och alla strukturella förstärkningar ger den stor motståndskraft så att du kan använda den längre. Dessutom är dess rosa design den vackraste, perfekt att vara i centrum för uppmärksamheten!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter