Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Dropshot Essential blå 2022
  • Padelväska Dropshot Essential blå 2022
  • Padelväska Dropshot Essential blå 2022

Padelväska Dropshot Essential blå 2022

PVP: 416,86 kr
372,43 kr
-11% Drop Shot
Padelväska median Dropshot Essential blå 2022 | Förnya din gamla väska för denna medium Dropshot padelväskor, en riktigt praktisk och funktionell modell för att transportera all vår utrustning

Padelväska Dropshot Essential blå 2022

Vi har redan den nya Drop Shot 2022-katalogen med produkter för att spela padel tillgänglig. I den kan du hitta Essential padelväskor i blått och svart, en idealisk väska för att transportera materialet du behöver vid foten av banan. Den har en sida för padel racket samt ett huvudfack och andra mindre för tillbehör.

Å andra sidan är den ganska hanterbar eftersom den har justerbara handtag och skydd för att bära den på axlarna. För att avsluta varumärket har det använt kvalitetsmaterial för sin tillverkning, för att förstärka de områden som oftast lider av slitage för att försöka förlänga dess livslängd.

Blå och svart Dropshot Essential-väska, funktioner

  • Drop Shot Essential Blue har justerbara handtag för att bära den som en ryggsäck på ryggen.
  • Det är ingen stor väska, den har en ungefärlig storlek på 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Sida för att förvara paddeln.
  • Centralt fack med enkel tillgång för att lämna kläder eller skor.
  • Bra motstånd och hållbarhet tack vare de använda materialen.
  • Design i svarta eller blå detaljer.
  • Den tillhör Drop Shot 2022-katalogen för stora väskor.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det en väska för spelare som vanligtvis inte använder för mycket material, eftersom dess medelstorlek gör att du kan transportera padel racket och lite kläder för att kunna byta om efter att ha spelat.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är väldigt lätthanterlig och praktisk för resor eftersom storleken är medium och den inte är överdrivet stor. Den har även en väldigt cool design i svart med logga och detaljer i blått, även om du även kan få den i andra färgkombinationer.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter