Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Dropshot Essential gul 2022
  • Padelväska Dropshot Essential gul 2022
  • Padelväska Dropshot Essential gul 2022

Padelväska Dropshot Essential gul 2022

PVP: 416,86 kr
372,43 kr
-11% Drop Shot
Padelväska Dropshot Essential gul 2022 | Praktisk Dropshot-väska för att spela padel som gör att du kan bära det nödvändigaste för dina träningspass bekvämt, tack vare de vadderade handtagen

Medium gul & svart Dropshot Essential väska

Om du inte brukar använda stora padelväskor så presenterar vi den nya Essential padel racketväskan i gult, en ganska enkel modell som du kan få i kollektionen Drop Shot 2022. Kvalitetsmaterial har använts för dess tillverkning och sömmarna har varit förstärkt så att den håller i bättre skick under tidens gång eller användning.

Det är den mest praktiska väskan i kollektionen eftersom den har en medium storlek. Den fördelar sitt utrymme på ena sidan för 1 eller 2 racket och ett huvudfack för att lämna kläder, skor eller en vattenflaska. Den har också vadderade handtag så att du kan bära den bekvämt på ryggen.

Gul och svart Dropshot Essential-väska, funktioner

  • Yellow Drop Shot Essential är medelstor, cirka 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Den har en vadderad sida för padel racket.
  • Stort centralt fack för det största materialet.
  • Justerbara och vadderade remmar för att hänga den på baksidan.
  • Förstärkt struktur för optimal hållbarhet.
  • I svart och gult men finns även i andra färger.
  • Den tillhör Dropshot 2022-katalogen för stora väskor.

Vem är det till? Fokuserade mer på idrottare som vanligtvis har lite material till sina matcher eftersom det är en medium väska, med kapacitet för 1 eller 2 racket och lite material, så att du kan ha det väsentliga till hands.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av de billigaste padelväskor du kan hitta, med vilken du kan förnya din gamla väska utan ansträngning. Den har även en cool design i svart med gula logotyper och detaljer, även om den även finns i andra färger!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa Drop Shot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter