Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska DropShot LCP
  • Padelväska DropShot LCP
  • Padelväska DropShot LCP

Padelväska DropShot LCP

PVP: 822,75 kr
734,44 kr
-11% Drop Shot
Padelväska DropShot LCP | Utmärkt kapacitet hos denna DropShot padelväskor, perfekt för att inte lämna något hemma eftersom den har stora förstärkta fack även med stela områden

Padelväska DropShot LCP Svart

Premiär för en cool och stor väska tack vare den nya DropShot Padel 2022 ryggsäckskatalogen. Där hittar du den nya svarta LCP padel racketväskan, gjord med de bästa materialen för att skydda all din utrustning. Således innehåller den högresistens polyuretan såväl som en halvstyv yta för att göra den praktiskt taget oförstörbar.

Å andra sidan kan du bära den som en handväska eller ryggsäck, eftersom den har justerbara handtag och du kan anpassa dem efter dina behov. Angående sitt utrymme så har den 2 sidor för padel racket och med termofunktion, en central ficka och en annan fristående med ventilation för skorna. Slutligen innehåller den flera små fickor för att lagra personliga föremål.

DropShot LCP-väska i svart, funktioner

  • DropShot LCP blir Juan Martín Díaz väska.
  • Skydda alla dina tillhörigheter mot stötar med hjälp av styva material.
  • Dubbelfack med termosystem för padel racket.
  • Oberoende och ventilerad ficka för skor.
  • Med sina mått på 64 x 31 x 40 cm kommer den att sätta stopp för utrymmesbristen.
  • Vadderade områden för att minska obehag när du bär den hängande på ryggen.
  • Väska ingår i väskkollektionen Dropshot Padel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till killar som tar med sig allt på sina matcher eller träningspass, då det är en av de största modellerna på marknaden. Således kommer JMD-arvet att lösa dina rymdproblem.

Varför kommer du att gilla det? För större hållbarhet har de mest utsatta områdena förstärkts utöver att ha en halvstyv finish som ger strukturen stor robusthet. Det är också en av de mest eleganta padelväskor som du kan hitta eftersom den har en svart finish med kontrasterande vita detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DropShot

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa DropShot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter