Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck DropShot Naos Röd
  • Ryggsäck DropShot Naos Röd
  • Ryggsäck DropShot Naos Röd

Ryggsäck DropShot Naos Röd

PVP: 767,90 kr
690,57 kr
-11% Drop Shot
Padel ryggsäck DropShot Naos Röd | Få denna DropShot padelryggsäck till bästa pris, en väska för spelare som vanligtvis bär rätt material till sina sportevenemang

DropShot Naos padel ryggsäck Röd

Vi ger dig det senaste inom DropShot 2022-väskor så att du kan välja den som passar din stil bäst. Upptäck Naos padel bag i rött och svart, en modell för att bära lagom och gjord av polyuretan, ett motståndskraftigt material som garanterar produktens hållbarhet över tid.

Den fördelar sitt utrymme i ett fack för padel racket, ett annat huvudfack för kläder och ett annat i den nedre delen för att separera skorna. Den innehåller också nätsidor och mindre fickor för att hålla våra personliga tillhörigheter nära till hands. Som avslutning har den vadderade handtag för att undvika obehag i axeln.

DropShot Naos väska i rött, funktioner

  • Red Drop Shot Naos mäter cirka 51 x 31 x 15 centimeter.
  • Tillverkad av polyester för att ge utmärkt hållbarhet.
  • Kapacitet att förvara ditt padel racket i ett vadderat fack.
  • Exklusiv ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Vadderad rygg och handtag för bättre komfort på ryggen.
  • Den tillhör väskkollektionen DropShot Padel 2022.

Vem är det till? Den är avsedd för alla killar eller tjejer som spelar padeltennis regelbundet och som vanligtvis inte använder för mycket material. Det är därför de behöver en praktisk väska för att bära alla sina tillhörigheter organiserade och väl skyddade vid foten av backen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har små innerfickor samt sidofickor i mesh så att du kan förvara din vattenflaska eller dina personliga tillhörigheter. Den har även en cool svart finish och röda detaljer, en estetik som gör att väskan kan användas till universitet eller arbete.

Ta reda på mer om varumärket DropShot

DropShot Padel kan skryta med att ha en närvaro i mer än 20 länder tack vare deras arbete och ansträngning. Varje säsong presenterar den ett sortiment av produkter designade för toppkonkurrens och med bästa valuta för pengarna.

Professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso bär sina produkter och representerar varumärket i sina officiella turneringar. Gilla dem och förse dig med de bästa DropShot-produkterna för padel.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter