Drop Shot Bruno Verde T-shirt

PVP: 372,60 kr
299,64 kr
-20% Drop Shot
Drop Shot Bruno Green padel t-shirt | Vinn varje match den här säsongen i Bruno Drop Shot signatur-t-shirt designad med stretchiga och hållbara material för att ge dig den bästa kvaliteten.

Drop Shot Bruno Green T-shirt för män

Vi har redan de nya nyheterna tillgängliga från ett av de bästa märkena, Drop Shot 2022. Köp Bruno padel t-shirt i gröna toner, ett plagg som ingår i denna kollektion och som har designats med ett modernast tryck som kommer att göra bli en av dina nödvändigheter när du tävlar eller tränar.

När det gäller de tyger som används är det polyester som dominerar, vilket ger stor komfort, så det kommer inte att skapa irritationer eller klåda på huden. Det har även använts Spandex som tillsammans med Elasticity-teknologin hjälper dig att utföra dina bästa rörelser utan hinder.

Gul Drop Shot Bruno T-shirt, funktioner

  • Den gula Drop Shot Bruno har designats med detaljer som 3D-logotypen.
  • Tillverkad av polyester och spandex för hållbarhet och stretch.
  • Dry System Keepcool-teknologi för bättre andningsförmåga hos tyget.
  • Elasticitetssystem som ger total rörelsefrihet.
  • Mycket lätt och ger inte klåda på huden.
  • Den tillhör textilkollektionen Drop Shot 2022.

Vem är det till? Det är ett bra alternativ för dig som spelar flera gånger i veckan och vill bära ett plagg som följer med varje rörelse och som andas för att förhindra svettansamling.

Varför kommer du att gilla det? Den kombinerar inte bara ett stort antal av signaturens exklusiva teknologier, utan den har också designats med grå och blå detaljer samt 3D-signaturlogotypen, den kommer att bli en av dina favoriter!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

För närvarande representerar Drop Shot Padel professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima eller Lucas Campagnolo, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. I dess nya kollektion hittar du ett brett utbud av produkter anpassade för alla spelare.

Tack vare användningen av nya material och teknologier, njut av de bästa sensationerna på banan med sin nya kollektion av padel racket, kläder, skor eller tillbehör för hög tävling. Skaffa dem och ta fram vinnaren inom dig.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter