Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.

Drop Shot Bruno Blå T-shirt

PVP: 372,60 kr
268,58 kr
-28% Drop Shot
Paddel T-shirt Drop Shot Bruno Blue | Upptäck den nya Drop Shot-kollektionen där du kan köpa Bruno t-shirt i blått som har designats med tekniska och andningsbara tyger

T-shirt för män Drop Shot Bruno Tryckt Blå

Bli först med att bära den nya Drop Shot 2022 klädkollektionen, en av de mest exklusiva. Upptäck Bruno padelskjortan i blått, ett plagg som har designats för alla de spelare som tävlar intensivt och vill ha kläder som åtföljer dem när det gäller komfort och andningsförmåga.

Liksom tidigare säsonger har tekniken funnits med.Dessutom har Dry System Keepcool-teknologin använts som hjälper till att förhindra att svett samlas i plagget, vilket gör att det snabbt drivs ut. Ett annat system som har använts är elasticitetssystemet som hjälper dig att utföra alla dina rörelser.

Bruno T-shirt i blått, funktioner

  • Drop Shot Bruno Blue T-shirt har ett vanligt snitt och en rund halsringning.
  • Tillverkad med polyester interlock för en längre varaktighet av plagget.
  • Dry System Keepcool-teknologi för mer svett.
  • Detaljerna har skrivits ut i 3D för en bättre finish.
  • Elasticitetssystem för större rörlighet när du spelar.
  • Det orsakar inte klåda på huden tack vare materialen som har använts.
  • Ny katalog med kläder för män Drop Shot 2022.

Vem är det till? För alla de män som är trötta på att köpa sportkläder av dålig kvalitet som inte ger andningsförmåga och komfort, har Drop Shot Bruno T-shirt designats med ett stort antal teknologier och tekniska material så att du kan ge bästa prestanda.

Varför kommer du att gilla det? För inte bara är det ett väldigt bekvämt plagg, utan det har också designats med en väldigt originell design i nyanser av blått och grått, perfekt att bära med dina padelbyxor.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

För närvarande representerar Drop Shot Padel professionella WPT-spelare som Juan Martín Díaz, Pablo Lima eller Lucas Campagnolo, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. I dess nya kollektion hittar du ett brett utbud av produkter anpassade för alla spelare.

Tack vare användningen av nya material och teknologier, njut av de bästa sensationerna på banan med sin nya kollektion av padel racket, kläder, skor eller tillbehör för hög tävling. Skaffa dem och ta fram vinnaren inom dig.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter