Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Drop Shot Ambition Fucsia 2021
  • Paletero Drop Shot Ambition Fucsia 2021
  • Paletero Drop Shot Ambition Fucsia 2021

padelväska Drop Shot Ambition fuchsia 2021

PVP: 548,50 kr
328,55 kr
-41% Drop Shot
padelväska Drop Shot Ambition Fucsia 2021 | Få denna damväska från märket Drop Shot till bästa pris som gör att du kan transportera allt ditt material på ett organiserat sätt

Drop Shot Ambition damväska i fuchsia

Välj bland en mängd olika alternativ som presenteras i den nya Drop Shot 2021-katalogen. Köp den nya Ambition medelstor padelväska i grått och rosa med detaljer som den vita logotypen, som också har två fickor, en på sidan och en på back.center för att bära allt på ett organiserat sätt.

Även på sidan kan du förvara ett par racket och resten av materialet i de centrala fickorna. Den har även två typer av grepp, två handtag för ryggen och ett i mitten av ryggsäcken för att bära den för hand, vilket gör detta till en bekväm väska.

Pink Drop Shot Ambition-väska, funktioner

  • Drop Shot Ambirtion Fuchsia 2021 är medelstor och med olika typer av grepp.
  • Den har en ficka på sidan för två padel.
  • Mittfack för material.
  • Två handtag för att bära den på två olika sätt.
  • Kvalitet och motståndskraftiga material.
  • Ingår i Dropshot 2021-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? För idrottare som inte behöver förvara många saker eftersom dess medelstorlek gör den perfekt för att bara bära de nödvändiga sakerna, är den också ganska lätt att transportera tack vare dess två typer av grepp.

Varför kommer du att gilla det? För Drop Shot har designat den med mycket tåliga material och en ny grå design med rosa detaljer och den vita loggan som gör den här väskan ganska vacker och slående.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Efter många års arbete har DropShot Padel blivit ett av de mest erkända varumärkena inom paddelsektorn. För närvarande har den en närvaro i mer än 20 länder tack vare sitt breda utbud av produkter designade för toppkonkurrens.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso är några av de professionella WPT-spelare som bär sina produkter och representerar varumärket i backen.

Features Spelare: Kvinna År: 2021
Våra bästa produkter