Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Drop Shot Essential Rojo 2021
  • Paletero Drop Shot Essential Rojo 2021

padelväska Drop Shot Essential röd 2021

PVP: 394,94 kr
273,70 kr
-31% Drop Shot
padelväska Drop Shot Essential röd 2021 | Praktisk medelstor padel racketväska från Drop Shot, en tålig väska för att transportera alla dina tillhörigheter på ett ordnat och skyddat sätt

Drop Shot Essential blå och röd väska

Välj den padelväska de behöver från Drop Shot 2021 racketväskakatalogen. Köp Essential racketväskan i blått med röda detaljer, en medelstor ryggsäck som har 2 stora fack som hjälper dig att hålla ordning på allt ditt material.

Således innehåller den en sida med kapacitet för 1 eller 2 racket samt en huvudficka för kläder och andra mindre för personliga föremål. Den har också olika grepp och vadderade skydd för att transportera den mer bekvämt.

Drop Shot Essential-väska i rött, funktioner

  • Drop Shot Essential i rött är gjord av 100 % polyester.
  • Medelstor och med olika typer av grepp.
  • Den har kapacitet för flera padel racket på sidan.
  • Huvudfack för kläder och skor.
  • Vadderade skydd för att undvika obehag.
  • Ingår i Dropshot 2021-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? Lämplig för spelare som inte behöver en stor väska, eftersom dess medelstorlek gör den perfekt att bära allt material samt är väldigt praktisk och lätt att transportera.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom varumärket har använt kvalitet och extra motståndskraftiga material för att erbjuda stor hållbarhet. Den har också en blå design och coola röda detaljer. Vi försäkrar dig att den inte kommer att göra dig besviken!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Efter många års arbete har DropShot Padel blivit ett av de mest erkända varumärkena inom paddelsektorn. För närvarande har den en närvaro i mer än 20 länder tack vare sitt breda utbud av produkter designade för toppkonkurrens.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso är några av de professionella WPT-spelare som bär sina produkter och representerar varumärket i backen.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter