Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Drop Shot Essential Verde 2021
  • Paletero Drop Shot Essential Verde 2021

Padelväska Drop Shot Essential grön 2021

PVP: 394,94 kr
273,70 kr
-31% Drop Shot
Padelväska Drop Shot Essential grön 2021 | Allt du behöver inuti denna medelstora Drop Shot padel racketväska, en hanterbar väska som låter dig transportera allt material välorganiserat

Blå och gröna Drop Shot Essential väska

Lämna ingenting hemma med den nya kollektionen DropShot 2021 padelväska. Skaffa Essential padelväska i blått med gröna detaljer, perfekt för att transportera alla dina saker eftersom den är medelstor och har olika grepp för bättre komfort.

Den har 2 stora fack: en sida för att förvara upp till ett par racket och en central för kläder, en handduk, en necessär och skor. Dessutom har den även mindre fack för att hålla dina nycklar, plånbok eller mobil nära till hands.

Green Drop Shot Essential-väska, funktioner

  • Drop Shot Essential i grönt är en medium storlek.
  • Specifikt fack för padel racket.
  • Stor central ficka med enkel öppning.
  • Tillverkad av 100% polyester.
  • Justerbara och vadderade remmar.
  • Ingår i Dropshot 2021-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? För alla idrottare som spelar padel regelbundet och behöver en väska med tillräcklig kapacitet för att organisera alla sina tillhörigheter och även visa upp en snygg design.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av padelväskor med bäst valuta för pengarna, eftersom det låter dig bära alla dina tillhörigheter på ett organiserat sätt och det är inte dyrt. Du kommer också att älska dess blå finish med gröna detaljer och logotyp.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Efter många års arbete har DropShot Padel blivit ett av de mest erkända varumärkena inom paddelsektorn. För närvarande har den en närvaro i mer än 20 länder tack vare sitt breda utbud av produkter designade för toppkonkurrens.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo eller Eva Gayoso är några av de professionella WPT-spelare som bär sina produkter och representerar varumärket i backen.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter