Bullpadel BPP-24016 casual svart 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24016 casual svart 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24016 casual svart 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24016 casual svart 2024 Padelväska

PVP: 767,90 kr
767,36 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24016 casual svart | Elegans blir verklighet i den nya Padelväska Bullpadel BPP-24016 casual svart, en väska som också är rymlig och låter dig ta med allt du behöver

Bullpadel BPP-24016 casual svart Padel bag 2024

Den nya säsongen av Bullpadel är här och presenterar ett brett utbud av väskor och ryggsäckar designade för att tävla med stil. Vi lyfter fram Padelväska Bullpadel BPP-24016 casual svart, elegant i sin tillverkning i konstpäls, lovar att vara din perfekta partner för matcherna.

Det första som fångar din uppmärksamhet är dess design, tillverkad i konstpäls som inte bara ger en touch av distinktion utan också garanterar en extremt bekväm användarupplevelse tack vare sina vadderade handtag, avsedda för problemfri transport.

Egenskaper för Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance svart

  • Tillverkad i konstpäls för Padelväska Bullpadel BPP-24016 casual, vilket ger den en sofistikerad look.
  • Inkluderar två sidofickor med termisk isolering, perfekt för racketar.
  • Rymligt huvudfack, perfekt för att lagra komplett utrustning.
  • Ventilerad ficka utformad för att separera skor och hålla resten av dina tillhörigheter rena.
  • En liten extern ficka för extra mångsidighet, användbar som ryggsäck eller handväska.
  • En del av Bullpadels innovativa förslag för 2024.

För vem är den här?

Perfekt för regelbundna spelare som letar efter en rymlig och organiserad lösning för att ta med sig hela sin utrustning till banan utan att lämna något bakom. Tack vare de justerbara handtagen blir det en hanterbar och kompakt väska.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer inte bara att sticka ut på grund av dess höga kvalitet, utan dess svarta design och glänsande detaljer med konstpälseffekt gör att du perfekt kan matcha den med din sportklädsel och höja din stil i varje match.

Upptäck mer om märket Bullpadel

I år lanserar Bullpadel en komplett kollektion som sträcker sig från racketar till tillbehör, designad för spelare på alla nivåer och budgetar. Deras produkter är en vanlig syn på World Padel Tour och bärs av stjärnor som Paquito Navarro och Alejandra Salazar. Förbered dig för att tävla med stil med Bullpadel, det varumärke som valts av de trendigaste idrottarna.

Med Bullpadel kommer du att fördjupa dig i en värld där kvalitet och design går hand i hand för att erbjuda dig det bästa inom padelutrustning, med garanterad prestanda och en oöverträffad look på banan.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter