Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå 2024 Padelväska

PVP: 713,05 kr
712,51 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå | Transportera all din sportutrustning i Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå, inklusive rymliga fack och vadderat skydd
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå Padel bag 2024

Förändra sättet du transporterar din padelutrustning med Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance i marinblått 2024. Denna padelväska är mer än bara en accessoar; den representerar en symbol för mode och funktionalitet i spelet. Skapad för att möta kraven från krävande spelare, erbjuder den enastående organisation och bekväm åtkomst till din utrustning.

Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance i blått har noggrant designats för att erbjuda dig en oöverträffad upplevelse. Från dess rymliga huvudfack till dess dedikerade fack för skor och racketar, etablerar den sig som den perfekta partnern för dina mest utmanande möten och säkerställer välbefinnandet och säkerheten för dina ägodelar.

Egenskaper för Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance marinblå

  • Rymligt huvudfack för att bära kläder och viktiga tillbehör, vilket ger en organiserad och lättillgänglig yta.
  • Fack med ventilation specifikt designat för skor eller använda kläder, effektivt separerar dem från resten av dina ägodelar.
  • Två sidofack, varav ett med termisk isolering för att skydda dina racketar från ogynnsamma förhållanden.
  • Justebara remmar och ett stadigt handtag, vilket gör det möjligt att bära det som en ryggsäck eller handbagage beroende på ditt val.
  • Lagringskapacitet för upp till fyra racketar, vilket ger gott om plats för all din padelutrustning.
  • En del av den senaste kollektionen av padeltillbehör från Bullpadel 2024.

Vem är det här riktat till?

Riktad till padelentusiaster, både professionella och amatörer, som uppskattar effektivitet och design. Padelväska Bullpadel BPP-24014 Performance i blått är perfekt för de som behöver bära flera kit samtidigt som de behåller stilen och praktikaliteten.

Varför kommer du att gilla det?

Bullpadel BPP-24014 Performance kommer att fånga din uppmärksamhet på grund av dess stora kapacitet, enastående organisationsstruktur och omfattande skydd för din utrustning. Dess fusion av estetik, funktionalitet och komfort gör den till ett oumbärligt val för alla padelentusiaster.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Som en symbol för innovation och kvalitet inom padel har Bullpadel lett marknaden sedan dess grundande och tillfredsställt spelare på alla nivåer tack vare engagemang för design och funktionalitet i sina produkter.

Engagerad i utmärkelse fortsätter Bullpadel att utvecklas genom att presentera artiklar som inte bara förbättrar din prestation utan också skiljer dig på banan. Genom att välja Bullpadel ansluter du dig till en gemenskap som föredrar kvalitet, design och överlägsen prestanda inom sporten.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter