Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024 necessär
  • Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024 necessär

Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024 necessär

PVP: 164,55 kr
148,22 kr
-10% Bullpadel
Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex | Ta med dig din stil och funktionalitet till banan med Padelväskan Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex i svart och rött, som presenterar en unik design inspirerad av Juan Tello
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex necessär padel 2024

Få det bästa priset på necessär Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024, ett nödvändigt tillbehör för varje padelspelare. I färgerna svart och rött utmärker sig denna padelväska inte bara för sin design inspirerad av Vertex 04 från Juan Tello, utan också för sin funktionalitet och stil.

Med sin logotyp och spelarens signatur är denna padelväska perfekt för att bekvämt och elegant transportera dina hygienartiklar. Dess kompakta storlek och praktiska handtag gör den lätt att bära överallt, idealisk för spelare som söker funktionalitet samt mycket stil på banan.

Egenskaper för necessär Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024 svart och röd

  • Design inspirerad av Juan Tellos Vertex 04, kombinerar funktionalitet och stil.
  • Färger i svart och rött, med logotypen och Juan Tellos signatur, för ett distinkt utseende.
  • Idealiska dimensioner för bekvämlighet vid transport av hygienartiklar.
  • Består av ett huvudfack med dubbel dragkedjeöppning och en sidoficka.
  • Inbyggt handtag för enkel transport som handväska.
  • Tillhör Bullpadels 2024 tillbehörskollektion för padel.

Vem är den för?

Denna padelväska är designad för passionerade padelspelare som söker en praktisk och elegant accessoar. Idealisk för beundrare av Juan Tello och för dem som önskar en produkt som speglar deras kärlek till sporten med en personlig stil.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Juan Tellos padelväska för dess unika och praktiska design. Det är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet, vilket gör varje resa till banan till en mer organiserad och elegant upplevelse. Ett nödvändigt tillbehör för varje spelare som värdesätter kvalitet och design.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Bullpadel, ett ledande märke inom padelvärlden, kännetecknas av sin innovation och kvalitet. Med en historia fylld av samarbeten med stora namn inom sporten, har Bullpadel etablerat sig som en referenspunkt på marknaden för padelutrustning, som erbjuder produkter som utmärker sig för sin prestanda, stil och hållbarhet.

Med varje ny kollektion visar Bullpadel sitt engagemang för utveckling och innovation, säkerställande att varje produkt uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer. Deras fokus på kvalitet och design gör Bullpadel till ett favoritval bland både entusiaster och professionella padelspelare.

Features År: 2024
Våra bästa produkter