Bullpadel BPM-24004 performance orange 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24004 performance orange 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24004 performance orange 2024 backpack

Bullpadel BPM-24004 performance orange 2024 backpack

PVP: 438,80 kr
438,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24004 performance orange | Upptäck Padelväska Bullpadel BPM-24004 i orange, din idealiska partner på padelbanan, rymlig, hållbar och med en attraktiv design

Bullpadel BPM-24004 performance orange 2024 ryggsäcken

Letar du efter en ryggsäck som kombinerar stil och funktionalitet för dina padelmatcher? backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Orange 2024 är din perfekta partner. Med en livlig och praktisk design, anpassar sig denna ryggsäck perfekt till dina behov, både på padelbanan och i din vardag.

Denna ryggsäck från Bullpadel, en ledare inom padelvärlden, erbjuder dig gott om utrymme för dina tillbehör och utrustning. Dess livliga orange färg gör inte bara att du sticker ut, utan speglar också din passion för sporten. Perfekt för spelare som söker komfort och stil.

Egenskaper hos backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Orange

  • Rymligt huvudfack för mångsidig förvaring.
  • Vadderad innerficka, idealisk för att skydda din padelracket.
  • Liten främre ficka för tillbehör som nycklar eller mobil.
  • Sidofickor med nät för vattenflaskor.
  • Ungefärliga dimensioner: 32 x 47 x 18 cm, tillverkad av nylon risptop.
  • Tillhör Bullpadel 2024 padelskorskollektion.

Vem är den avsedd för?

Idealisk för padelspelare som söker en funktionell och stilfull ryggsäck. Perfekt för de som behöver utrymme och organisation för sin utrustning, samt för dagligt bruk.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess kapacitet, hållbarhet och unika design som kombinerar svart med orange detaljer. Det är mer än en ryggsäck, det är ett tillbehör som speglar din kärlek till padel och din aktiva livsstil.

Upptäck mer om Bullpadel-märket

Bullpadel är ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sin innovation och kvalitet. Sedan grundandet har det revolutionerat marknaden med produkter som är speciellt designade för padelspelare.

Med års erfarenhet erbjuder Bullpadel produkter som kombinerar teknologi och design, och uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer. Deras engagemang för kvalitet har gjort Bullpadel till ett betrott märke inom padelgemenskapen.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter