Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex LTD 2023 backpack
  • Bullpadel Vertex LTD 2023 backpack
  • Bullpadel Vertex LTD 2023 backpack

Bullpadel Vertex LTD 2023 backpack

PVP: 547,95 kr
438,26 kr
-21% Bullpadel
Bullpadel Vertex LTD svart orange | Upptäck Padelväskan Bullpadel Vertex LTD i orange och svart, en perfekt kombination av stil och funktionalitet för att organisera din padelutrustning

Bullpadel Vertex LTD svart orange 2024 ryggsäcken

Vi presenterar Padelväskan Bullpadel Vertex LTD 2023, ett nödvändigt tillbehör för krävande padelspelare. Med en slående design i orange och svart kombinerar denna ryggsäck funktionalitet och stil, vilket gör den till ett perfekt val för dem som söker kvalitet och komfort.

Padelväskan Vertex LTD utmärker sig inte bara för sitt utseende utan också för sin kapacitet och tekniska egenskaper, vilket gör den idealisk för att transportera all nödvändig utrustning till dina matcher och padelträningar.

Egenskaper hos Padelväskan Bullpadel Vertex LTD i orange och svart

  • Rymligt huvudfack för all din padelutrustning.
  • Förstärkt termofack för två racketar, skyddar mot temperaturförändringar.
  • Separat och ventilerat fack för kläder och skor.
  • Särskild vadderad ficka för bärbara datorer eller surfplattor.
  • Tillhör Bullpadels kollektion för 2023.

För vem är den avsedd?

Padelväskan Bullpadel Vertex LTD är idealisk för unga och entusiastiska spelare som behöver bära med sig all nödvändig utrustning för sina matcher och träningar, och garanterar en organiserad och effektiv transport.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Padelväskan Bullpadel Vertex LTD för dess exklusiva och begränsade design i orange och svart. Det är mer än en enkel padelväska, det är en symbol för stil och funktionalitet, perfekt för att sticka ut på banan.

Upptäck mer om märket Bullpadel

Bullpadel är ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sin kvalitet och innovativa design. Varje produkt från Bullpadel skapas med spelarens behov i åtanke, och kombinerar teknik och stil för att erbjuda det bästa inom sporten.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter