Bullpadel BPP-24019 Elite svart is 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24019 Elite svart is 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24019 Elite svart is 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24019 Elite svart is 2024 Padelväska

PVP: 877,60 kr
877,06 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24019 Elite svart is | Upptäck den nya Bullpadel BPP-24019 Elite Ice Black padelväska, perfekt för kräsna tjejer som söker stil och funktionalitet. Glöm inte något!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24019 Elite svart is Padel bag 2024

Utforska den Bullpadel BPP-24019 Elite Ice Black 2024 Padelväska, en imponerande innovation inom padelvärlden. Denna eleganta padelväska i is- och svartfärg är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil, speciellt designad för de mest krävande spelarna.

Med en praktisk och rymlig design, gör Elite Ice Black padelväska det enkelt att bära all din padelutrustning, med ett huvudfack, 2 sidofack för racketar och ett separat fack för skor. Dessutom är den personliggjord med Gemma Triays signatur, vilket tillför en personlig och exklusiv touch.

Egenskaper hos Bullpadel BPP-24019 Elite Ice Black 2024 Padelväska

  • Rymligt huvudfack för nödvändig utrustning.
  • Två thermo fack för upp till fyra racketar.
  • Ventilerad sektion för kläder och skor, håller dina saker fräscha.
  • Dubbel färgdesign i is och svart, elegant och modern.
  • Extra skydd med vadderade material av hög kvalitet.
  • Ingår i Bullpadels exklusiva 2024 padelväska kollektion.

Vem är den riktad till?

Denna padelväska är idealisk för padelspelare som söker komfort och stil. Perfekt för de som behöver transportera sin utrustning organiserat och säkert, utan att kompromissa med en sofistikerad design.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Bullpadel Elite Ice Black padelväska för dess unika kombination av design och funktionalitet. Mixen av is- och svartfärg, tillsammans med Gemma Triays signatur, gör den till ett distinkt stycke på varje padelbana.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel är synonymt med innovation och kvalitet inom padel. Känt för sitt engagemang att skapa produkter som förbättrar spelupplevelsen, reflekterar varje del Bullpadels passion för sporten och deras engagemang för spelarna.

För närvarande samarbetar varumärket med den spanska padelfederationen och är också sponsor för WPT. Topp tio spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Gemma Triay och Alejandra Salazar är trogna märket.

Features Spelare: Kvinna År: 2024
Våra bästa produkter