Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart 2024 backpack

Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart 2024 backpack

PVP: 548,50 kr
547,96 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart | Upptäck Ryggsäcken Bullpadel BPM-24007 Vertex Svart, perfekt för att bära din padelutrustning. Vänta inte längre och ta med din utrustning var du än vill med Bullpadel!

Bullpadel BPM-24007 Vertex zwart 2024 ryggsäcken

Upptäck Ryggsäcken Bullpadel BPM-24007 Vertex Svart 2024, ett nödvändigt tillbehör för padelentusiaster. Använd av proffs som Juan Tello, denna ryggsäck är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil, idealisk att ta med till alla dina matcher.

Designen inkluderar flera fack som gör det möjligt att förvara upp till två padelracketar, samt ett speciellt utrymme för skor, vilket säkerställer att allt du behöver är organiserat och inom räckhåll.

Egenskaper hos Ryggsäcken Bullpadel BPM-24007 Vertex Svart

  • Små fickor för tillbehör och personliga föremål.
  • Handtag och vadderade skydd för bekväm och smärtfri transport.
  • Oberoende fack för racket och utrymme för att separera skor.
  • Förstärkta sömmar och dragkedjor för långvarig hållbarhet.
  • Tillhör Bullpadel padelkollektionen 2024, en synonym för kvalitet och design.

Vem är den för?

Idealisk för de som söker en kompakt och praktisk padelväska, perfekt för att transportera det väsentliga till matcher och träningar med organisation och stil, eftersom det är en ryggsäck som löser utrymmesproblem.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska dess eleganta design i svart med röda detaljer och dess funktionalitet, vilket gör den till en av de mest kompletta och eftertraktade ryggsäckarna, perfekt för att vara välutrustad till varje match. Dessutom matchar den den nya Vertex padelväskan, perfekt om du behöver mer utrymme.

Lär dig mer om Bullpadel

Bullpadel, en ledare inom padelvärlden, kännetecknas av sin innovation och kvalitet. Med en framgångsrik historia är det märket som professionella spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto, Alejandra Salazar och Delfi Brea väljer för dess produkter som kombinerar funktionalitet och avantgarde design.

Genom åren har Bullpadel konsoliderat sitt rykte tack vare kvaliteten, hållbarheten och estetiken hos sina racketar. Att välja Bullpadel innebär inte bara att välja ett racket, utan att bli en del av en stor padelfamilj.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter