Bullpadel BPM-24007 Vertex röd 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24007 Vertex röd 2024 backpack
  • Bullpadel BPM-24007 Vertex röd 2024 backpack

Bullpadel BPM-24007 Vertex röd 2024 backpack

PVP: 548,50 kr
547,96 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24007 Vertex röd | Upptäck Ryggsäck Bullpadel BPM-24007 Vertex Röd 2024, Juan Tellos officiella produkt som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för dina matcher

Bullpadel BPM-24007 Vertex röd 2024 ryggsäcken

Vi presenterar Ryggsäcken Bullpadel BPM-24007 Vertex Röd 2024, noggrant utformad för att möta padelspelares behov. Denna ryggsäck, känd för sin funktionalitet och attraktiva design, är det perfekta komplementet för varje idrottare som söker stil och komfort.

Vertex-ryggsäcken kombinerar ergonomisk design med flera fack för effektiv organisering av utrustning. Med vadderade delar på ryggen garanterar den maximal komfort under transport, vilket gör den till ett idealiskt val för att bära från en plats till en annan.

Egenskaper hos Ryggsäcken Bullpadel BPM-24007 Vertex Röd

  • Ventilerat fack idealiskt för smutsiga kläder eller skor.
  • Små fickor för att förvara personliga tillhörigheter.
  • Foamdelar på ryggen för bekväm transport.
  • Justerbara och vadderade handtag som anpassar sig till varje användare.
  • Tillhör Bullpadel-kollektionen 2024, en symbol för kvalitet och innovation.

Vem är den avsedd för?

Idealisk för idrottare som behöver en praktisk och måttligt stor ryggsäck, perfekt för dem som föredrar ett inte alltför skrymmande men ändå effektivt alternativ för att transportera sin utrustning till matcher.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska dess djärva design i rött, i harmoni med padelväskan Vertex, och dess status som officiell produkt av Juan Tello, vilket gör den till en eftertraktad ryggsäck för många. Dess stil och funktionalitet kommer att förtrolla dig.

Läs mer om Bullpadel

Bullpadel, ett ledande märke inom padelsektorn, utmärker sig genom kontinuerlig innovation och högkvalitativa produkter. Med en rik historia av tradition och framgång har Bullpadel blivit ett föredraget val bland spelare, både professionella och amatörer.

Märket har byggt upp ett avundsvärt rykte i padelvärlden, med stöd till toppspelare och närvaro vid sportens viktigaste evenemang. Att välja Bullpadel betyder att välja excellens och passion för padel.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter