Bullpadel BPP-24020 Neuron svart 2024 Padelväska
  • Bullpadel BPP-24020 Neuron svart 2024 Padelväska

Bullpadel BPP-24020 Neuron svart 2024 Padelväska

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24020 Neuron svart | Upptäck Padelväska Bullpadel BPP-24020 Neuron Svart, Chingottos väska som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för dina matcher
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24020 Neuron svart Padel bag 2024

Upptäck Padelväskan Bullpadel BPP-24020 Neuron Svart 2024, det perfekta komplementet till Fede Chingottos nya racket. Denna medelstora och lätta padelväska är idealisk för att ta med allt du behöver till dina matcher, inklusive upp till fyra racketar i dess termiska fack, samt ett separat och ventilerat utrymme för kläder och skor.

Tillverkad av högkvalitativa material som Polyester 1680D och med förstärkningar i de mest utsatta områdena för att säkerställa hållbarhet och komfort när du bär den på axlarna. Personifierad med Fede Chiongottos signatur, kombinerar den funktionalitet och stil i en unik design i svart och vitt.

Funktioner hos Padelväskan Bullpadel BPP-24020 Neuron Svart

  • Överlägsen komfort när du bär den tack vare dess vadderade skydd.
  • Högkvalitativa material för långvarig prestanda.
  • Termiska fack för fyra racketar och ventilation för kläder/skor.
  • Design personifierad med Fede Chiongottos signatur.
  • Tillhör Bullpadels 2024 kollektion, en synonym för kvalitet och design.

Vem är den riktad till?

Idealisk för idrottare som söker en högkvalitativ väska med olika fack för att effektivt organisera sin padelutrustning, eftersom Neuron fördelar utrymmet mycket väl så att du inte glömmer något.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess innovativa design som matchar Neuron-racketen, vilket gör att du sticker ut på banan med dess kombination av svart och vitt. Funktionalitet och stil förenas i denna padelväska.

Lär dig mer om märket Bullpadel

Bullpadel, ledande inom innovation och kvalitet i padelvärlden, erbjuder produkter som blandar funktionalitet och design. Ett favoritmärke bland professionella spelare och padelentusiaster.

Genom åren har Bullpadel konsoliderat sitt rykte tack vare professionella spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Ale Salazar och Delfi Brea. Så när du väljer Bullpadel väljer du inte bara ett märke, du blir en del av en historia och tradition inom padel.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter