Cap Bullpadel BPG233 FW svart
  • Cap Bullpadel BPG233 FW svart
  • Cap Bullpadel BPG233 FW svart

Cap Bullpadel BPG233 FW svart

PVP: 175,52 kr
174,98 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG233 FW neger | Upptäck Bullpadel BPG233 FW-cap i svart, din perfekta allierade för att undvika bländning och hålla dig sval i varje spel. Skaffa det nu och upplev skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Cap padel Bullpadel BPG233 FW svart

I varje match räknas varje poäng. Skydda dig från solen och blända med BPG233 FW-capen från Bullpadel. Detta tillbehör, som sticker ut för sin svarta design och vita detaljer, kommer inte bara att skydda dig utan kommer att vara det perfekta komplementet till alla sportkläder, lovar komfort och en personlig passform tack vare sin rem med justerbart spänne.

Har Cap BPG233 FW svart lock

  • Tillverkad av 100 % bi-elastisk polyester, garanterar komfort och anpassningsförmåga.
  • Den har absorberande tyg i pannan för att förhindra att svett kommer in i ögonen.
  • Övre hål som främjar ventilation och håller dig sval hela tiden.
  • Lätt och snabbtorkande tyg, designat för hög konkurrens.
  • Den tillhör kollektionen Bullpadel höst/vinter 2023.

Vem är det riktat till?

Den är designad för padelspelare på alla nivåer som gillar sina matcher utomhus, både dag och natt. BPG233 FW-capen skyddar dig från solbländning och spotlights om du spelar på natten, vilket tillåter optimal synlighet för att inte tappa detaljer under spelet.

Varför kommer du att gilla det?

BPG233 FW-capen kommer att bli ditt favorittillbehör tack vare sitt mjuka och lätta tyg som undviker irriterande friktion under dina padelspel. Dessutom kommer dess justerbara rem att låta dig ha en perfekt passform och förhindra att den rör sig under krävande punkter. Dess moderna och sportiga design gör att du kan kombinera den med alla dina sportkläder, vilket ger dig en oklanderlig look i varje spel.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Sedan dess skapelse har Bullpadel lett innovation inom padelvärlden och erbjuder högkvalitativa produkter och avantgardistisk design. Varumärket har varit dedikerat till att förbättra spelarupplevelsen, tillhandahålla pålitliga och hållbara produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter