Cap Bullpadel BPG-2311 vit
  • Cap Bullpadel BPG-2311 vit

Cap Bullpadel BPG-2311 vit

PVP: 175,52 kr
174,98 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-2311 vit | BPG-2311 Bullpadel-cap i vitt omdefinierar stilen på banan. Komfort, hållbarhet och design i ett enda tillbehör. Lyft ditt spel med Bullpadel!

Cap padel Bullpadel BPG-2311 vit

Upptäck den nya sensationen inom padeltillbehör med det ledande varumärket Bullpadel. Vi presenterar BPG-2311-capen, en perfekt kombination av design och funktionalitet i vitt, som framhäver den ikoniska Bullpadel-logotypen i kontrast.

När du sätter på den kommer du genast att märka dess komfort och exakta passform. Den justerbara remmen på baksidan ser till att den håller sig stadig medan du spelar. Tillverkad med premiumtyger som polyester, utlovar den hållbarhet och motståndskraft mot slitage.

Funktioner hos Cap Bullpadel BPG-2311 i vitt

  • Finns i olika nyanser, vit är en av de mest efterfrågade.
  • Tillverkad för att underlätta andningsförmåga och bibehålla fräschhet under spelet.
  • Tillverkad av polyestertyg, garanterar lång livslängd och motståndskraft mot tvätt.
  • padelracket designat för att skydda dina ögon från de mest intensiva solreflektionerna.
  • Distinkta kontrastdetaljer för en unik stil.
  • Den tillhör den nya linjen av Bullpadel 2023-tillbehör.

Vem är det riktat till? Den här capen är viktig för de spelare som vill kombinera stil och funktionalitet på banan, för att undvika distraktioner som svett eller sol i ögonen.

Varför kommer du att gilla det? Dess eleganta design och högkvalitativa material gör denna cap inte bara till en viktig del av din padelutrustning, utan också till en modeaccessoar för alla tillfällen.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Med en historia som är rik på innovation och design, fortsätter Bullpadel att sätta standarden inom padelvärlden. Deras engagemang för kvalitet och prestanda återspeglas i varje produkt, från padel till tillbehör. Gå med i legionen av proffs och fans som litar på Bullpadel för sitt spel.

Features År: 2023
Våra bästa produkter