Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024

Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 W Junior 471624 | Få det bästa priset på den nya padelracket Bullpadel Vertex 04 W Junior, en anpassning av den vuxna modellen så att flickor kan tävla
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 04 Woman junior padelracket

Hitta vad du behöver i den nya Bullpadel 2024 produktkatalogen, med modeller som passar alla. De yngre spelarna kan tävla med den nya padelracket Vertex 04 Woman Junior. Det är en balanserad racket för tjejer, med en diamantform som ger slagkraft och en mer centrerad balans för att inte förlora kontrollen.

Då den är anpassad till flickornas hand, har den en vikt mellan 335 - 345 gram och en tunnare grepp för bättre anpassning. Kvalitetsmaterial har också använts i dess konstruktion, som kol i ramen och glasfiber i bladen. För kärnan har evalastic gummi använts, vilket minskar vibrationer och ger en fantastisk touch.

Bullpadel Vertex 04 woman för flickor, egenskaper:

  • Koltub för att öka styrkan i Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024.
  • Inte tung eftersom dess vikt varierar omkring 335 - 345 gram.
  • Diamantform som ger extra kraft i slaget.
  • Mindre centrerad balans, vilket ökar den söta punkten och förbättrar kontrollen över bollen.
  • Fantastisk touch med evalastic gummi på insidan.
  • Utmärkt spelbarhet med konstruktionen av bladen i glasfiber.
  • Replik av Delfi Breas racket, en top tio-spelare på World Padel Tour.
  • Tillgänglig i den nya samlingen av junior racketar Bullpadel 2024.

Vem riktar den sig till?Vi rekommenderar den till flickor som spelar regelbundet eller börjar göra det, eftersom det är en balanserad och mycket hanterbar racket som ger stor kontroll och också kraft. Det är därför den kommer att hjälpa dig att förbättra ditt spel och förbättras match efter match.

Varför kommer du att gilla den?För att det är en racket för snabb anpassning. Tack vare de använda materialen kommer du att vänja dig vid den i den första matchen och kunna få ut ditt bästa spel. Dessutom är det en replik av Delfi Breas racket, så den har samma vackra färgkombination!

Upptäck mer om märket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, en av de mest föredragna märkena av spelare. I World Padel Tour representeras de av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damklassen.

Skaffa den nya samlingen av padel racketar, skor, kläder, racketväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och plånböcker eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter