Bullpadel Vertex 04 Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Junior 2024

Bullpadel Vertex 04 Junior 2024

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 VERTJR24 | Spela på din högsta nivå med padel racket Bullpadel Vertex 04 Junior, en modell med lätt vikt och dimensioner anpassade för barnens händer.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 Junior padelracket

Vi är bland de första att presentera produktkatalogen Bullpadel 2024, som kommer tillbaka med många nyheter. Skaffa den nya utgåvan av padelracket Vertex 04 Junior, en helt ny modell, eftersom det är en replik av den vuxna modellen. Den har emellertid en vikt mellan 335 - 345 gram och en tunnare grepp så att barnen enkelt kan hantera den.

På banan erbjuder den kraft tack vare sin diamantform även om den inte försummar kontrollen eftersom dess medelbalans breddar dess söta fläck. Det är också mycket robust eftersom ramen är gjord av kol och tack vare glasfiberplanen är det en padelracket som är snabbt att anpassa sig till. Slutligen erbjuder den mycket mjukhet i beröringen eftersom evalastic gummi har använts på insidan.

Bullpadel Vertex 04 för barn, egenskaper:

  • Ungefärlig vikt mellan 335 - 345 gram av den nya Bullpadel Vertex 04 Junior 2024.
  • Mycket väl balanserad tack vare dess diamantform med en mer centrerad balans.
  • Greppet och ytan är anpassade till de yngsta händerna.
  • Genererar inte vibrationer eftersom dess evalastic-kärna ger en mjuk känsla.
  • Bra hållbarhet tack vare det rörformade carbontube, tål slag och stötar bättre.
  • Stretchig känsla med användningen av glasfiber i planen.
  • En replik av Juan Tellos padelracket, med en mycket liknande estetik.
  • Nyheten i padelracket för barn Bullpadel 2024.

Vem är det för? Designad för barn mellan 8 - 12 år som börjar med padel eller redan har en medelnivå, eftersom det är en balanserad padelracket och snabb att anpassa sig till, så du vänjer dig vid den snabbt och den låter dig förbättra dina slag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en replik av den vuxna modellen: Bullpadel Vertex 04 av Juan Tello. Så de små kan njuta av hög prestanda samt en fantastisk estetik eftersom den har samma färgkombination.

Lär dig mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den bästa upplevelsen på banan med Bullpadel-produkter, ett av de mest föredragna märkena bland spelare. Och på World Padel Tour representeras det av spelare som till exempel Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Martín Di Nenno samt Ale Salazar eller Gemma Triay i damsektionen.

Skaffa den nya kollektionen av padel racketar, skor, kläder, rackväskor och andra tillbehör i vår onlinebutik. Vi försäkrar dig om att du kommer att hitta produkter för alla smaker, spelstilar och budgetar eftersom deras katalog är anpassad till alla spelares behov.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 38 mm Spelare: Unge År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter