Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Indiga Girl 2023
  • Bullpadel Indiga Girl 2023
  • Bullpadel Indiga Girl 2023

Bullpadel Indiga Girl 2023

657,65 kr
Bullpadel
Bullpadel Indiga girl 2023 padelracket | Få det bästa priset för Bullpadel Indiga Girl padelracket i rosa, en lättare modell med mått anpassade för yngre tjejer
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Indiga Girl 2023 Padelracket

Få de små att njuta maximalt av banan med det rosa Indiga Girl padelracket, en av nyheterna i Bullpadel 2023. Det är en modell anpassad för de smås händer, så den väger runt 280 gram och den presenterar också en tunnare profil och grepp.

Tack vare sin överdimensionerade runda form och medelstora balans ger den en fantastisk sweetspot samt ett bra slag för att ge kraft till bollen. Den har en glasfiberkonstruktion samt mjukt gummi, vilket ger bra spelbarhet samt ett jämnt slag utan vibrationer.

Bullpadel Indiga för flerfärgad tjej, egenskaper

  • Bullpadel Indiga 2023 har en lättare vikt, cirka 280 gram.
  • Glasfiberkonstruktion, vilket ökar dess spelbarhet.
  • Mjukt eva-gummi inuti, som genererar en mjuk träff.
  • Omkretsförstärkningar som förbättrar dess motstånd.
  • Oversize runda padelracket för att uppnå en bred sweet spot.
  • Tunnare mudd så att den lätt kan plockas upp.
  • Ingår i Bullpadel 2023-serien av racket för flickor.

Vem är det till? Designad för de yngsta, barn som börjar spela eller redan har en hög nivå och som letar efter bästa prestation i både anfalls- och försvarsspel, eftersom det är ett racket anpassat efter deras behov.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess dimensioner och vikt är anpassade till flickornas hand, så är den inte tung alls och är mycket mer hanterbar. Den presenterar också en väldigt cool rosa och flerfärgad design i olika färger, som drar till sig uppmärksamhet från första stund.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 300-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter