Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Flow Brussels LTD Edition
  • Bullpadel Flow Brussels LTD Edition
  • Bullpadel Flow Brussels LTD Edition

Bullpadel Flow Brussels LTD Edition

PVP: 2 742,50 kr
2 741,96 kr
-1% Bullpadel
padelracket Bullpadel Flow Brussels LTD Edition | Skaffa denna exklusiva utgåva av Bullpadel Flow Brussels LTD Edition-racket, Alejandra Salazar-modellen som återkommer med förbättrade funktioner
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Flow WPT Bryssel Padelracket

Njut av de mest exklusiva padelracket i vår webbutik. Vi är först med att presentera det nya padelracket Flow Brussels LTD Edition, en modell utvecklad av Bullpadel 2023 med exceptionella finishar, eftersom den är en del av serien av racket för WPT i Bryssel.

Ale Salazars racket har en diamantdesign med hög balans, så den ger kraft. För strukturen kombinerar den kol i ramen och en kombination av kol och glasfiber i planen. Inuti hittar vi multieva-kärnan för att uppnå en bekvämare touch. Slutligen har den grovhet samt ett antivibrationssystem för att spela utan obehag.

Bullpadel Flow för WPT Bryssel, egenskaper:

  • Bullpadel Flow Brussels LTD Edition 2023 blir ett kraftracket, med en mer diamantdesign och hög balans.
  • Det är Alejandra Salazars padelracket designad för WPT i Bryssel.
  • Förstärkt struktur med nervkanaler för större styrka.
  • Mycket bekväm beröring med multieva gummikärnan, det vill säga gummi i olika densiteter.
  • Plan med en grov präglad finish, vilket förbättrar effekterna.
  • Carbon ram och plan med fibrix-teknik för större spelbarhet.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare vibradrive-teknik.
  • Specialutgåva av Bullpadel 2023 damracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till dam som vanligtvis spelar regelbundet, med en medel- eller avancerad spelnivå och som gillar att känna kraft i sina träffar, eftersom Alejandra Salazars nya racket presenterar ett diamantformat med en medelhög balans.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en padelracket i begränsad upplaga för dam, med väldigt få enheter till salu så bara ett fåtal lyckliga kommer att kunna njuta av den. Det presenterar också några spektakulära finish med logotyperna för Brysselbanan.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter