Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition
 • Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition
 • Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition

Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition

PVP: 2 742,50 kr
2 193,45 kr
-21% Bullpadel
padelracket Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition | Njut av fantastiska funktioner, prestanda och bandesign med den nya begränsade upplagan Bullpadel Hack 03 CMF Bryssel padelracket
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Bullpadel Hack 03 Comfort WPT Brussels

Njut av en exklusiv design med det nya Hack 03 CMF Brussels LTD Edition padelracket, en modell presenterad av Bullpadel 2023 för de mest krävande atleterna. Den har ett diamantformat med hög balans, så den går väldigt bra på toppen, även om den också är ganska hanterbar.

För att göra detta kombinerar den kol och glasfiber på ansiktena, så dess touch är mer elastisk och ger större spelbarhet. Strukturen har förstärkts med nervkanaler och ramen är av 100 % kol. Den har också multieva-kärnan utöver Adaptia-teknologin i hjärtat som förbättrar dess prestanda.

Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition, funktioner:

 • Bullpadel Hack 03 CMF Brussels LTD Edition presenterar hesacore-greppet.
 • Det är ett powerracket, med en diamantform och hög balans.
 • 2-densitetskärna för att erbjuda bra utgång utan att tappa kraften för det.
 • Solid struktur tack vare kolramen och nervkanalerna.
 • Adaptia-teknik som förbättrar dess hanterbarhet och prestanda.
 • Kolyta med glasfiber som ökar dess spelbarhet.
 • Den presenterar en exklusiv design för World Padel Tour i Bryssel.
 • Eliminerar vibrationer tack vare vibradrive-tekniken integrerad i näven.
 • En av Bullpadel limited edition 2023 padelracket.

Vem är det till? Den är fokuserad på offensiva spelare, som vanligtvis spelar nära nätet och vill ha mer kraft i sina skott, eftersom Hack Comfort är en riktig klassiker på grund av sin diamantform och höga balans, även om den också är överraskande för sin hanterbarhet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det finns få enheter till salu eftersom det blir ett av de nya Bullpadel-racket för WPT i Bryssel, så det presenterar en väldigt cool design. Den här gången kombinerar den en annan finish på varje sida med logotyperna för integrerade kretsar.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter