Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbands Bullpadel BPMU2305 svart lila
  • Wristbands Bullpadel BPMU2305 svart lila

Wristbands Bullpadel BPMU2305 svart lila

PVP: 120,12 kr
109,16 kr
-10% Bullpadel
Bullpadel BPMU2305 svart lila armband | Gör dig redo för värmen den här säsongen med de nya BPMU2305 padelarmbanden som hjälper till genom att svettas medan du spelar för att förhindra ackumulering

Padelarmband Bullpadel BPMU2305

Ta bort svetten från pannan medan du leker med de nya BPMU2305-armbanden som är en del av den nya komplementkollektionen från företaget Bullpadel. Detta tillbehör hjälper också till att hålla svett från dina armar från att överföras till dina händer så att racket inte glider medan du spelar.

Denna modell säljs i ett paket med två par armband, ett i svart och det andra i lila så att du kan kombinera det efter eget tycke med dina padelkläder. Å andra sidan är de mycket andningsbara så att du inte behöver oroa dig för att fukt samlas medan du spelar.

Bullpadel BPMU2305 armband i svart och lila, egenskaper

  • Bullpadel BPMU2305 säljs i förpackningar med två par armband.
  • De skapar inte klåda tack vare de extra mjuka tygerna som har använts.
  • Tillverkad av 85% bomull och 15% polyester.
  • De undviker att göra dåliga rörelser som kan skapa skador.
  • De hjälper till att förhindra svett från armarna från att passera till händerna.
  • Ny kollektion av komplement och tillbehör för padel Bullpadel 2023

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som vill förhindra att svetten från armarna går till händerna medan du spelar, eftersom de hjälper till genom att absorbera det så att inget stoppar dig när du spelar på banan, de kommer att bli en av dina favoriter !

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har designats i svart och lila så att du kan matcha dem med dina andra sportkläder. Tack vare de använda tygerna är de också av hög kvalitet så att du kan leka med dem länge.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter