Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbands Bullpadel BPMU233 svart orange
  • Wristbands Bullpadel BPMU233 svart orange

Wristbands Bullpadel BPMU233 svart orange

PVP: 126,16 kr
109,15 kr
-14% Bullpadel
Bullpadel BPMU233 svart orange bomullsarmband | Låt inte svett störa ditt ansikte med de nya Bullpadel BPMU233-armbanden designade med tyger som polyester för bättre andningsförmåga

Paddelarmband Bullpadel BPMU233

Tillbehörs- och komplementkollektionen är tillbaka, en av de mest kompletta där du kan välja mellan en mängd olika modeller och färger. Inuti kan du hitta BPMU223-armbanden, ett perfekt komplement för att bekämpa svettningar medan du spelar.

För dess tillverkning har man använt bomullstyg som ger större mjukhet samt motståndskraft så att det inte tappar sin ursprungliga kvalitet. De är också mycket andningsbara så att de förhindrar ansamling av svett medan du spelar för att hålla dig fräsch hela tiden.

Bullpadel BPMU233 armband i svart och orange, egenskaper

  • Bullpadel BPMU233 säljs i ett paket med två par armband.
  • De undviker att göra dåliga rörelser medan de spelar som skapar skador.
  • Tillverkad av bomull för bättre hållbarhet mot slitage.
  • Bra ventilation för att undvika ansamling av svett.
  • Den ena har designats i svart och den andra i orange.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Vi rekommenderar detta tillbehör till alla som letar efter armband av bra kvalitet eftersom BPMU233-modellen har designats med högkvalitativa tyger som bomull för att minska slitaget efter tvätt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de säljs i ett paket med två par, två av dem i svart och de andra två i orange, utan tvekan en perfekt kombination att bära med dina sportkläder och även med ditt racket. Vänta inte tills de tar slut!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter