Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG-233 svart cap
  • Bullpadel BPG-233 svart cap
  • Bullpadel BPG-233 svart cap

Bullpadel BPG-233 svart cap

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-233 svart | Undvik att drabbas av solbränna när du spelar med den nya Bullpadel BPG-233-capen som har designats med ett brett padelracket så att ingenting stoppar dig

Cap Bullpadel BPG-233 svart padel

Låt ingenting stoppa dig medan du spelar padel med den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck den nya capen BPG-233 som har designats i svart och finns tillgänglig i ett stort antal färger att välja mellan.

För dess tillverkning har polyestertyg använts, vilket ger större motstånd för att förhindra att det tappar sin ursprungliga färg. Å andra sidan låter det svett svettas, vilket hjälper till att förhindra att svett samlas för att hålla dig sval under hela spelet.

Bullpadel-cap BPG-233 i svart, egenskaper

  • Bullpadel BPG-232 finns i olika färger att välja mellan.
  • Tejpdesign på baksidan så att du kan anpassa den efter eget tycke.
  • Bi-elastiskt tyg som ger bra passform.
  • Mycket motståndskraftig tack vare polyestertyget.
  • Design i svart med vita detaljer.
  • Ny kollektion av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Perfekt för alla som spelar padel utomhus eftersom BPG-233-capen har designats med ett brett padelracket som hjälper till att skydda ansiktets hud från eventuella solbrännor så att du kan spela bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i svart som du kan kombinera med ett stort antal plagg, finns den även i en mängd olika färger så att du kan välja den du gillar bäst från hela kollektionen.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damlaget. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter