Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 gris
  • padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 gris
  • padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 gris

padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 gris

PVP: 438,80 kr
438,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Tour BPP-23015 grå padelracketväska | Bli fullt utrustad med den nya Tour BPP-23015 padelväskaväskan från märket Bullpadel, som har designats med mycket motståndskraftiga tyger för att förhindra slitage

Bullpadel Tour BPP-23015 grå och grön padelväska

Välj bland en mängd olika mönster vad som kommer att bli din nya padelväska som du kan hitta i vår omfattande katalog. En av dem är BPP-23015 Tour som är en del av den nya Bullpadel 2023-kollektionen, en perfekt ryggsäck för människor som inte vill transportera mycket material.

Även om den är en av de minsta i kollektionen gör den ingen besviken utrymmesmässigt eftersom den har en mycket rymlig huvudficka för att förvara dina kläder eller paddeltillbehör. Ett vadderat sidofack har också inkluderats så att du kan förvara upp till två padelracket.

Bullpadel BPP-23015 Tour-väska i grått, egenskaper

  • Bullpadel BPP-22015 Tour har tillverkats med kvalitetsmaterial för större motstånd.
  • Sidoficka med kapacitet för två padelracket.
  • Den har ett mindre fack för att placera din telefon eller nycklar.
  • Du kan bära den mycket bekvämt som ryggsäck tack vare dess vadderade handtag.
  • Design i grått med detaljer i grönt.
  • Finns i Bullpadel 2023 basic padelväska-katalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla som vill ta med sig sitt material till matcher eller träningar på ett ordnat sätt, så de behöver en ryggsäck som de kan transportera i utan att vara för stor.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en högkvalitativ padelväska, perfekt för dig att leka med länge. Den har även designats i grått med detaljer i grönt, en enkel kombination men med ljusa färger som du kommer att lyckas med.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Tävla med de bästa produkterna tack vare den nya BullPadel Sport-kollektionen. Under några år har det blivit ett av modemärkena bland spelarna. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser så att du kan hitta den som passar dig bäst. Vänta inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter