Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 azul
  • padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 azul
  • padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 azul

padelväska Bullpadel Tour BPP-23015 azul

PVP: 438,80 kr
438,26 kr
-1% Bullpadel
Padel racketväska Bullpadel Tour BPP-23015 blå | Lämna ingenting hemma med den nya Bullpadel Tour BPP-23015 ryggsäcken designad med plats för att förvara två padelracket i sin vadderade sidoficka

Bullpadel Tour BPP-23015 ljusblå padelväska

Varumärket Bullpadel är tillbaka med sin nya kollektion av väskor och padelpadelrack som du kan hitta i vår padelbutik online. Köp den nya Tour BPP-23015-ryggsäcken som är medelstor så att du bara kan ta med dig det viktigaste till alla dina matcher.

Den är en av de minsta i hela kollektionen men den gör ingen besviken i utrymmet eftersom den har en sidficka för förvaring av 1 eller två padelracket. Den har också designats med en huvud och en mindre för att förvara alla de föremål som du alltid vill ha till hands.

Bullpadel BPP-23015 Tour-väska i ljusblått, egenskaper

  • Bullpadel BPP-23015 Tour har designats i ljusblått med svarta detaljer.
  • Den har en mindre ficka där du kan förvara nycklar eller din mobil.
  • Du kan förvara upp till två racket i sidofickan.
  • De bakre handtagen är vadderade så att den är väldigt bekväm att transportera.
  • Huvudfacket är lättåtkomligt och rymligt.
  • Finns i Bullpadel 2023 basic padelväska-katalogen.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som reser med motorcykel eller cykel, för vilka de behöver en väska som är liten och lätt att bära överallt utan att vara för tung och obekväm att transportera till tändstickor.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har tillverkats med högkvalitativa material som hjälper till att förbättra dess motståndskraft. Den har också designats i ljusblått, den vackraste så att du kan gå med dina kläder att matcha, den kommer att bli en av dina favoriter!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Tävla med de bästa produkterna tack vare den nya BullPadel Sport-kollektionen. Under några år har det blivit ett av modemärkena bland spelarna. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser så att du kan hitta den som passar dig bäst. Vänta inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features År: 2023
Våra bästa produkter