Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 röd
  • ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 röd
  • ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 röd

ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 röd

PVP: 438,80 kr
438,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Performance BPM-23004 röd padel bag | Transportera precis tillräckligt i den nya Performance BPM-23004-ryggsäcken som har designats i svart och rött, perfekt för att förvara ditt padelracket och skor

ryggsäck Bullpadel Performance BPM-23004 röd

Om du är en av personerna som inte bär mycket material till tändstickorna, ger märket Bullpadel dig den nya kollektionen av ryggsäckar så att du kan bära allt på ett skyddat sätt. En av dem är den nya Performance BPM-23004-ryggsäcken som har designats med ett mycket rymligt huvudfack.

Inuti kan du hitta ett fack där du kan lägga padelracket så att den är mer skyddad medan du transporterar den. Den har också en nätficka på sidan där du kan förvara en flaska vatten eller burkar med bollar att ta med till spelen.

Bullpadel Performance BPM-23004 ryggsäck i svart och rött, egenskaper

  • BPM-22004 Performance BPM-23004 är liten i storleken.
  • Huvudfack så att du kan förvara allt ditt material.
  • Mindre ficka i det yttre området för att förvara mobiltelefon, nycklar eller plånbok.
  • Ryggen är vadderad så att den är bekväm att transportera.
  • Extra utrymme på sidan tack vare sin meshficka.
  • Den finns i olika färger att välja mellan.
  • Bullpadel 2023 padelbollsamling.

Vem är det till? Den är idealisk för de spelare som inte är vana vid att bära mycket utrustning till tävlingar, så de vill inte ha en paletoväska som är för stor och tung som är obekväm att transportera.

Varför kommer du att gilla det? För även om den är liten i storleken gör den ingen besviken utrymmesmässigt så att du kan bära allt ditt material. Den har också designats i svart med detaljer i rött, en mycket slående kombination och som du kommer att lyckas med.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från padelracket, kläder, skor, paletaväskor och accessoarer designade för alla typer av spelare, oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla dess produkter för padel i den bästa banan i världen: World Padel Tour av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter