Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD mörkgrå
  • Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD mörkgrå

Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD mörkgrå

PVP: 713,05 kr
438,26 kr
-39% Bullpadel
padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD mörkgrå | Skydda ditt racket medan du tar det till matcher med den nya BPP-22002 LTD padelväskan från Bullpadel, som har en stor huvudficka och vadderade handtag

Padelväska Bullpadel BPP-22002 LTD mörkgrå

Var en av de första att få den nya kollektionen av padelpadelrack och ryggsäckar från märket Bullpadel som du kan hitta i vår padelbutik online. Köp LTD BPP-22002 padelväska som är perfekt för de människor som bara bär precis tillräckligt så att de inte behöver en väska som är för stor.

Den fördelar sitt utrymme i en huvudficka som är mycket rymlig så att du kan förvara alla dina kläder och sportutrustning i den. Den har även designats med en sidoficka med termoteknik så att du kan förvara din racket i den och transportera den på ett säkert sätt.

Bullpadel LTD BPP-22002 väska i mörkgrå, egenskaper

  • Bullpadel BPP-22002 LTD har designats med mycket motståndskraftiga och kvalitetsmaterial.
  • Du kan bära den på ryggen som en ryggsäck tack vare dess vadderade handtag.
  • Den har små fickor så att du kan förvara de föremål som du alltid vill ha nära till hands.
  • Ventilerat fack så att du kan förvara dina skor eller smutsiga kläder.
  • Du kan förvara padelracket i fickan med termoskydd.
  • En av de nya Bullpadel 2022 paletaväskorna för dam.

Vem är det till? Perfekt för de dam som behöver en väska att ta med till tävlingar som inte är för stor och besvärlig att transportera men som innehåller det perfekta utrymmet för att bära ditt material på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för att den blir en väldigt bekväm padelväska, utan också för dess mörkgrå design med rosa detaljer, en enkel men utan tvekan väldigt snygg kombination så att du kan bära den med alla dina kläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Tävla med de bästa produkterna tack vare den nya BullPadel Sport-kollektionen. Under några år har det blivit ett av modemärkena bland spelarna. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser så att du kan hitta den som passar dig bäst. Vänta inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter