Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 02 LTD
  • Bullpadel Vertex 02 LTD
  • Bullpadel Vertex 02 LTD

Bullpadel Vertex 02 LTD

PVP: 2 194,00 kr
1 480,40 kr
-33% Bullpadel
Bullpadel Vertex 02 LTD padelracket | Kraftfullt och bekvämt slag med detta avancerade Bullpadel-racket, en diamantformad modell och hög balans som är gjord med fibrix-teknik
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 02 begränsad upplaga padelracket

Känn kraften i dina händer med det nya gröna och svarta Vertex 02 LTD padelracket, en modell som Bullpadel 2023 har utvecklat för spelare som letar efter exklusiva produkter. Det är ett racket i begränsad upplaga, så det ger en exceptionell finish och behåller sin fantastiska kraft tack vare sitt diamantformat och höga balans.

För sin konstruktion kombinerar den fibrixteknologi på ansiktena, det vill säga en kombination av glasfiber och kol. Ramen har även förstärkts med kol och strukturen för att uppnå större styrka. Gummit är multieva så du kommer att ha den effekt och kraft du behöver i varje åtgärd och tack vare den grova ytan kommer du att kunna ge bollen mer snurr.

Bullpadel Vertex Vertex 02 begränsad upplaga grön, funktioner:

  • Yta med relieftyp i den nya Bullpadel Vertex 02 LTD.
  • Diamantformat och något hög balans vilket gör den till ett powerracket.
  • Utmärkt bollutgång och bekväm beröring med multieva-kärnan med 2 densitet.
  • Större motstånd mot slag med sin 100% kolfiberram.
  • Mer elastisk touch för snabb anpassning
  • Plan med fibrixteknologi som gynnar snabb anpassning.
  • Stabil träff och mer solid struktur med strukturella förstärkningar.
  • Ingår i Bullpadel 2022 avantline-serien av padelracket.

Vem är det till? Fokuserad på spelaren på hög eller medelhög nivå som spelar i backhandposition och gillar att slå bollen hårt eftersom Vertex 02 är en ganska kraftfull racket men erbjuder också en generös sweet spot för att inte tappa överdriven kontroll när man slår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en produkt i begränsad upplaga, med väldigt få enheter till salu så bara de snabbaste att lägga beställningen kommer att kunna få den. Den återkommer även med en spektakulär design i svart och detaljer i mörkgrönt, väldigt coolt!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter