Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Bullpadel Performance BPP-23014 svart
  • padelväska Bullpadel Performance BPP-23014 svart
  • padelväska Bullpadel Performance BPP-23014 svart

padelväska Bullpadel Performance BPP-23014 svart

PVP: 713,05 kr
712,51 kr
-1% Bullpadel
Padel racketväska Bullpadel Performance BPP-23014 svart | Förhindra att din padelracket drabbas av slag medan du transporterar den med den nya Bullpadel Performance BPP-23014 padelracketväska, designad med ett termoutrymme för padelracket

Bullpadel Performance BPP-23014 svart medium padelväska

Varumärket Bullpadel är tillbaka med sin omfattande katalog av padelväskor där du kan välja mellan ett stort antal material och storlekar att välja mellan. En av dem är Performance BPP-23014, som har två fickor med kapacitet att förvara två racket i varje.

Dessutom har de två fickorna termoteknik för att förhindra att materialen i racket utsätts för temperaturförändringar och därför skadas. Längst ner hittar vi även en ficka med ventilation så att du kan förvara dina skor eller smutsiga kläder.

Performance bag BPP-23014 svart, egenskaper

  • BullPadel Performance BPP-23014 är en medelstor väska.
  • Den har tillverkats med polyester för att förbättra motståndskraften mot användning.
  • Du kan förvara upp till fyra padelracket uppdelade i två sidfickor.
  • Ventilerad ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Du kan bära den som ryggsäck eller i handtaget tack vare dess olika grepp.
  • En av de nya väskorna för att spela padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som duschar efter spelen och därför behöver en ryggsäck som har tillräckligt med utrymme för att förvara alla dina material och hygienprodukter utan att behöva lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en mycket komplett ryggsäck som gör att du kan transportera allt ditt material på ett skyddat sätt. Den har också designats i svart för att matcha den mest slående orange så att du kan matcha dina kläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från padelracket, kläder, skor, paletaväskor och accessoarer designade för alla typer av spelare, oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla dess produkter för padel i den bästa banan i världen: World Padel Tour av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter