Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 grå
  • ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 grå
  • ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 grå

ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 grå

PVP: 548,50 kr
547,96 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex BPM-23007 mörkgrå padelryggsäck | Lämna inget hemma med ryggsäcken Vertex BPM-23007 från märket Bullpadel, designad med ett fack för två racket och en ficka för skor

Bullpadel Vertex BPM-23007 väska i mörkgrå

Köp endast kvalitetsväskor i den nya kollektionen av märket Bullpadel som du redan kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck den nya Vertex BPM-23007 ryggsäcken som du kommer att kunna se de professionella spelarna Juan Tello och Fede Chingotto bära, du kommer att älska den!

Den är perfekt för alla de människor som letar efter en högkvalitativ väska som är bekväm att transportera för att ta med till alla matcher. Den har också designats med flera fack så att du kan förvara upp till två padelracket och med ett separat utrymme för skor.

Vertex BPM-23007 ryggsäck i mörkgrå färg, egenskaper

  • Den nya Vertex BPM-23007 ryggsäcken finns i olika färger att välja mellan.
  • Racketfacket är fodrat med termoskydd.
  • Du kan ha en eller två rackets i fickan.
  • Skumbitar på baksidan för att kunna transportera den bekvämt.
  • Du kan förvara skorna självständigt såväl som smutsiga kläder.
  • Liten ficka för att förvara mindre saker som nycklar eller en plånbok.
  • Finns i katalogen Bullpadel ryggsäckar för pojkar 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för dig som vill ha en väska som är lätt att transportera och har plats att förvara allt ditt material på ett organiserat sätt utan att behöva lämna något hemma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för att den är en av de mest kompletta ryggsäckarna i hela kollektionen, utan också för dess svarta design med mörkgrå detaljer, utan tvekan den mest eleganta så att du kan gå välutrustad för alla dina matcher.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter