Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 khaki
  • Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 khaki
  • Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 khaki

Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 khaki

PVP: 548,50 kr
547,96 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex BPM-23007 khaki padel ryggsäck | Gå på tävlingarna med allt ditt material tack vare Bullpadel Vertex BPM-23007 ryggsäck, som har designats med fack för att lagra två padelracket

Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-23007 khaki

Transportera allt ditt material till matcherna med den nya kollektionen av Bullpadel-ryggsäckar och padelväskor som du nu kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck ryggsäcken Vertex BPM-23007 som har designats med flera fack för att förvara allt på ett ordnat sätt.

I sin design har man tänkt på spelarens komfort, varför den har vadderade bitar i bakdelen så att det är väldigt bekvämt att bära den från en plats till en annan. Den har också ett separat fack för att förvara upp till två rackets i den.

Bullpadel Vertex BPM-23007 ryggsäck i khaki, egenskaper

  • Bullpadel Vertex BPM-23007-ryggsäcken blir Juan Tellos och Fede Chingottos ryggsäck.
  • Plats för två racket i ett tekniskt fack för att skydda mot temperaturer.
  • Ventilerat fack för förvaring av smutsiga kläder eller skor.
  • Baksidan har designats med skumbitar.
  • Mindre fickor för att förvara mindre tillhörigheter.
  • Justerbara och vadderade handtag för att göra den mycket bekväm att transportera.
  • Finns i katalogen Bullpadel ryggsäckar för pojkar 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de idrottare som tar med sig material till sina matcher men som inte vill transportera det i en väska som är väldigt stor och svår att ha med sig bekvämt till matcherna.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det blir en modell som bärs av två professionella spelare från World Padel Tour, Juan Tello och Fede Chingotto. Den har också designats i svart med khakidetaljer som gör den till den mest eleganta.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter