Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 kaki
  • Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 kaki
  • Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 kaki

Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 kaki

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Bullpadel
padel Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-23001 khaki | Transportera allt ditt material på ett ordnat sätt med den nya Bullpadel Hack BPM-23001 ryggsäcken, som har designats med en ficka för skor och för racket

Bullpadel Hack BPM-23001 väska i grönt och svart

Utrusta dig själv som ett proffs med den nya kollektionen av ryggsäckar av märket Bullpadel som du kan hitta i vår padelbutik online. Upptäck Hack BPM-23001-väskan som blir den nya ryggsäcken för spelaren Paquito Navarro, en av de bästa i hela tävlingen.

Den har plats att förvara dina skor tack vare ett separat fack med ventilation så att du inte lämnar något efter dig. Dessutom har den även ytterligare en ficka med kapacitet att förvara två rackets som kommer att vara mycket väl skyddade tack vare termoskyddet.

Bullpadel Hack BPM-23001 väska i Khaki, egenskaper

  • Bullpadel Hack BPM-23001 blir Paquito Navarros ryggsäck.
  • Hårt skal på framsidan för att skydda det som finns inuti.
  • Vadderade skydd på baksidan för att transportera den bekvämt.
  • Utrymme att förvara i padelracket med termoskydd.
  • Fack för förvaring av skor.
  • Kapacitet att lagra upp till två rackets.
  • Den tillhör väskkollektionen Bullpadel 2022.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som duschar efter träning så de behöver transportera hygienprodukter, kläder, handdukar som tar mycket plats för att kunna transportera dem bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Det är inte bara en av de mest kompletta ryggsäckarna i hela kollektionen, utan den har också en mycket slående design som har designats i svart med detaljerna i det mest eleganta Kaki-fodralet för att gå välklädd till träningen.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter